Persoonlijk advies op kantoor
Cash betaling mogelijk
Altijd een vast aanspreekpunt
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Goud verkopen in Nijkerk

Goud verkopen in Nijkerk of omgeving? Dat kan bij Goudzaken. Sinds 2019 zijn wij een vertrouwde partij, waar je edelmetalen kunt verkopen tegen actuele en eerlijke prijzen. Daarom verkoop je bij Goudzaken eenvoudig jouw goudbaren, gouden munten en gouden sieraden voor een eerlijke prijs. Maak een afspraak en kom langs op onze kantoorlocatie in Nijkerk.

Goud verkopen op afspraak in Nijkerk

Onze biedprijs is altijd gebaseerd op de actuele goudprijs. Hier vind je de biedprijzen die gelden voor de verkoop van goud. Neem contact met ons op en verkoop jouw goud op onze fysieke locatie in Nijkerk.

 

Biedprijs bij verkoop gouden sieraden

Voor de verkoop van oud goud ben je op afspraak welkom op onze fysieke kantoorlocatie in Nijkerk. De gouden sieraden worden eerst volledig gratis en vrijblijvend getaxeerd.

14 karaat goud: €35,57 per gram


18 karaat goud: €45,60 per gram


22 karaat goud: €55,69 per gram

 

Biedprijs bij verkoop gouden baren en munten

Biedprijs goud baren: 98%


Biedprijs gouden munten: 100%

Goud verkopen in Nijkerk
Goud verkopen prijs per gram in Nijkerk

Wat is mijn goud waard?

De prijs van goud verandert continu. Daardoor is het overgaan tot goud verkopen vaak een drempel. De inkoopprijs voor goud is online gekoppeld aan de koersen. Hierdoor ben je verzekerd van een eerlijke en actuele biedprijs bij goudbaren of gouden munten verkopen.

Op werkdagen worden de goudprijzen elke vijf minuten geactualiseerd. In het weekend staat de goudprijs vast, omdat de markt waar de goudprijs tot stand komt dan gesloten is. Neem contact met ons op om de prijs vast te zetten.

“Een goudeerlijke zaak”

Dit is waar wij het uiteindelijk voor doen: héél veel tevreden kopers! Zo persoonlijk, eerlijk en betrokken mogelijk. Zullen we kennismaken? We hopen op jou net zo’n positieve indruk te maken.

Milan

Top kerel! Altijd in voor een goed gesprek en weet al jou vragen te beantwoorden. Fijne manier van zakendoen en een snelle levering.

Elizabeth

Betrouwbaar en persoonlijk contact bij vragen is erg prettig! Mooi vormgeven en gedocumenteerd!

Herman

Betrouwbaar, zeer vriendelijk en aan te bevelen!

Ersin

Omdat ze klant vriendelijk zijn en bestelling snel geleverd wordt.

Bart

Hartelijk dank voor je uitstekende service en persoonlijke aanpak!

Arjan

Snelle service en goed verpakt.

Maher

Met enorm plezier zaken gedaan met Goudzaken. Kan het enorm aanbevelen voor advies en persoonlijke afhandeling van zaken.

van de Kamp

Heldere website, mooie locatie, positieve man, persoonlijke aanpak. Mijn eerste keer maar ik kom nog wel eens weer!

Jay

Topgozer! Eerlijke, spontane handelaar. Tevens altijd in voor een goed gesprek met koffie of thee. Betrouwbare plek voor je edelmetalen inkoop.

Miranda

Een fijne, betrouwbare partij waar je op discrete wijze – al dan niet periodiek – kwalitatieve goudbaren kunt kopen. Een aanrader!

Wilhelm

Vooraf goed telefonisch contact gehad. Mooie locatie waar je je bestelling kan ophalen. Ziet er allemaal netjes uit, zeker een aanrader.

Deniseh

Uitstekende service. Alle afspraken snel en correct nagekomen. Fijne en heldere communicatie. Aanrader!

Gouden sieraden verkopen in Nijkerk

Bij Goudzaken kun je terecht voor de verkoop van gouden sieraden. Hiervoor ben je op afspraak welkom op onze fysieke kantoorlocatie in Nijkerk. Eerst worden de gouden sieraden volledig gratis en vrijblijvend getaxeerd. Hoeveel karaat goud is jouw sieraad? Gouden sieraden bevatten normaliter 14 karaat goud. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een sieraad 18 of zelfs 22 karaat goud bevat.

Vervolgens, wanneer het karaatgehalte is vastgesteld, wordt het goud gewogen. Daarna wordt dit vermenigvuldigd met de actuele biedprijs van het goudgehalte. Hieronder staan de actuele biedprijzen vermeld voor oud gouden sieraden. Goudzaken koopt gouden ringen, kettingen, armbanden, oorbellen en horloges.

 

Biedprijs bij verkoop gouden sieraden

14 karaat goud: €35,57 per gram


18 karaat goud: €45,60 per gram


22 karaat goud: €55,69 per gram

Goudbaren verkopen in Nijkerk

Daarnaast kun je bij Goudzaken jouw baren van goud verkopen op onze fysieke locatie in Nijkerk. Wil je goud verkopen in de vorm van 24 karaat baren? Via Goudzaken kun je alle reguliere baren van 1 gram tot en met 1 kilo goud verkopen. De biedprijs is 98% van de actuele goudkoers. Hieronder staan de actuele prijzen als je baren goud wilt verkopen.

1 gram goudbaar:  €70


2.5 gram goudbaar:  €175


5 gram goudbar:  €350


10 gram gram:  €701


20 gram goudbaar:  €1.402


31.1 gram goudbaar:  €2.180

 

50 gram goudbaar:  €3.505


100 gram goudbaar:  €7.009


250 gram goudbaar:  €17.523


500 gram goudbaar:  €35.047


1 kilo goudbaar:  €70.094

Gouden munten verkopen in Nijkerk

Ten slotte kun je bij Goudzaken terecht voor de verkoop van jouw gouden troy ounce munten. Daarvoor kun je op op afspraak terecht bij Goudzaken in Nijkerk. De biedprijs is 100% van de actuele goudwaarde (met uitzondering van het gouden tientje en oud muntgeld). Hieronder staan de biedprijzen van diverse gouden munten.

1 gram gouden munt: €72


Nederlands gouden tientje:  €433


1/10 troy ounce gouden munt:  €222


1/4 troy ounce gouden munt:  €556


1/2 troy ounce gouden munt:  €1.112


1 troy ounce gouden munt:  €2.225

Goud verkopen online

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om langs te komen, bieden we je ook de mogelijkheid om je producten volledig online te verkopen. In dat geval kunt u een verkooporder aanmaken op www.goudzakeninkoop.nl en je goud verzekerd verzenden naar Goudzaken.

Vervolgens nemen wij na het plaatsen van je verkooporder contact met je op en krijg je van ons een verzendlabel. Zorg ervoor dat je het pakket goed verpakt en aflevert bij een PostNL punt bij jou in de buurt. Zodra we de producten ontvangen, controleren we ze nog dezelfde dag op echtheid. Indien alles in orde is, maken we de betaling direct over via bankoverschrijving.

Veilig goud verkopen in Nijkerk

Zorg voor een veilige verkoop van jouw goud. Ga je bijvoorbeeld gouden munten verkopen? Dan zal het je niet ontgaan zijn dat er ook in Nijkerk veel opkopers van goud actief zijn. Controleer altijd vooraf biedprijzen van de partij waar je goud wilt verkopen. Kunnen ze daar geen uitspraak over doen? Dan doe je er naar alle waarschijnlijkheid beter aan om jouw goud elders te verkopen. Kortom, controleer in elke geval vooraf de biedprijzen om te zien of je te maken hebt met een eerlijke en transparante partij.

Goud is waardevol. Juist daarom verdient het de persoonlijke aandacht en tijd. Heb je vragen over de getoonde biedprijzen voor de verkoop van goud? Neem gerust contact op. Het is begrijpelijk dat je vragen hebt of persoonlijk kennis wilt maken.

Goud verkopen & de uitbetaling

De afhandeling bij het verkopen van goud is belangrijk. Dat begrijpen wij als geen ander. Om die reden kun je ervoor kiezen om uitbetaald te krijgen per bank of contant (maximaal €9.900). Bankoverschrijvingen worden doorgaans direct na ontvangst en controle van het goud voor de verkoop voldaan. Normaliter resulteert dit in een directe bijschrijving op jouw Nederlandse bankrekening.

Goud verkopen kan tegenwoordig online. Indien je de verkoop van goud afrond via www.goudzakeninkoop.nl heb je de keus tussen volledig verzekerd transport, of het persoonlijk aanleveren van het goud. Kantoorbezoek in Nijkerk voor de verkoop van goud is uitsluitend op afspraak.

Inkooplocaties Goudzaken

Bij Goudzaken nemen we graag de tijd voor je. Zo zullen we een betrouwbare partij zijn waar je altijd terecht kunt. Daarom kun je bij ons op verschillende inkooplocaties terecht om jouw goud te verkopen.

Verkoop jouw goud op onze verschillende locaties door Nederland.

Ontwerp-zonder-titel-14

Mijn naam is Pieter, ik help je graag!

Kom je er even niet uit? Ik beantwoord al je vragen en sta voor je klaar met persoonlijk advies. Daarnaast ben je altijd welkom op kantoor voor een vrijblijvende kennismaking.

Kopen jullie het goud en zilver ook terug?

Ja, altijd! Wij geven je een terugkoopgarantie op alle producten die je bij Goudzaken koopt. Verkopen doe je eenvoudig 24/7 online via Goudzaken Inkoop: goudzakeninkoop.nl of op afspraak op één van onze kantoorlocaties.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij Goudzaken kun je contant, via iDEAL / bankcontact of per bankoverschrijving betalen. Contant betalen kan tot maximaal €9.900 per maand (dit kan eventueel ook anoniem). Aankopen boven de €50.000 worden altijd per bankoverschrijving betaald i.v.m. de limiet van iDEAL.

Kan ik langskomen op kantoor?

Zeker! Je bent op afspraak van harte welkom op één van onze kantoorlocaties. Je kan bij ons op kantoor terecht voor het kopen of verkopen van edelmetalen (let op: voorraad op externe beveiligde locatie). Maar ook voor een eerste kennismaking zetten we de koffie graag klaar.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Je kan jouw bestelling ophalen op één van onze kantoorlocaties of thuis laten bezorgen. Wij verzenden jouw producten volledig verzekerd en discreet verpakt door heel Europa, tot €500.000 per bestelling. Liever niet thuis laten bezorgen? Kies eenvoudig voor een pakketpunt in de buurt.

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 733 reviews.