Als beste beoordeeld (NL)
Betaal contant (€9.900) of online
Kantoor in Nijkerk & Zoetermeer
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Goud verkopen

Wil je goud verkopen? Maak dan gebruik van de unieke terugkoopgarantie van Goudzaken. Alle goudbaren en gouden munten afkomstig van LBMA geaccrediteerde smelters kun je 24/7 online verkopen via Goudzaken Inkoop. Ook kun je het gouden tientje verkopen of ander goud muntgeld.

Goud verkopen aan Goudzaken

De biedprijs is gebaseerd op de actuele goudprijs. Onderstaande biedprijzen gelden voor de verkoop van goud. Kom langs op één van onze locaties voor de verkoop van goud. Goud online verkopen kan veilig via www.goudzakeninkoop.nl.  Breng het goud langs voor verkoop of laat het goud ophalen door onze koerier.

 

Biedprijs goud baren: 98%


Biedprijs goud munten: 100%

Goud verkopen Nederland

“Een goudeerlijke zaak”

Dit is waar wij het uiteindelijk voor doen: héél veel tevreden kopers! Zo persoonlijk, eerlijk en betrokken mogelijk. Zullen we kennismaken? We hopen op jou net zo’n positieve indruk te maken.

Milan

Top kerel! Altijd in voor een goed gesprek en weet al jou vragen te beantwoorden. Fijne manier van zakendoen en een snelle levering.

Elizabeth

Betrouwbaar en persoonlijk contact bij vragen is erg prettig! Mooi vormgeven en gedocumenteerd!

Herman

Betrouwbaar, zeer vriendelijk en aan te bevelen!

Ersin

Omdat ze klant vriendelijk zijn en bestelling snel geleverd wordt.

Bart

Hartelijk dank voor je uitstekende service en persoonlijke aanpak!

Arjan

Snelle service en goed verpakt.

Maher

Met enorm plezier zaken gedaan met Goudzaken. Kan het enorm aanbevelen voor advies en persoonlijke afhandeling van zaken.

van de Kamp

Heldere website, mooie locatie, positieve man, persoonlijke aanpak. Mijn eerste keer maar ik kom nog wel eens weer!

Jay

Topgozer! Eerlijke, spontane handelaar. Tevens altijd in voor een goed gesprek met koffie of thee. Betrouwbare plek voor je edelmetalen inkoop.

Miranda

Een fijne, betrouwbare partij waar je op discrete wijze – al dan niet periodiek – kwalitatieve goudbaren kunt kopen. Een aanrader!

Wilhelm

Vooraf goed telefonisch contact gehad. Mooie locatie waar je je bestelling kan ophalen. Ziet er allemaal netjes uit, zeker een aanrader.

Deniseh

Uitstekende service. Alle afspraken snel en correct nagekomen. Fijne en heldere communicatie. Aanrader!

Baren goud verkopen

Bij Goudzaken kun je baren van goud verkopen. Wil je goud verkopen in de vorm van 24 karaat baren? Via Goudzaken Inkoop kun je alle reguliere baren van 1 gram tot en met 1 kilo goud verkopen. De biedprijs is 98% van de actuele goudkoers. Ga je een goudbaar verkopen? Hieronder staan de actuele prijzen als je baren goud wilt verkopen.

1 gram goudbaar:  €69


2.5 gram goudbaar:  €173


5 gram goudbar:  €347


10 gram gram:  €693


20 gram goudbaar:  €1.387


31.1 gram goudbaar:  €2.156

 

50 gram goudbaar:  €3.467


100 gram goudbaar:  €6.933


250 gram goudbaar:  €17.333


500 gram goudbaar:  €34.666


1 kilo goudbaar:  €69.333

Munten goud verkopen

Wil je fysiek goud verkopen in de vorm van troy ounce munten? Via Goudzaken Inkoop kun je alle reguliere gouden munten verkopen aan Goudzaken. De biedprijs is 100% van de actuele goudwaarde (met uitzondering van het gouden tientje en oud muntgeld). Hieronder staan de biedprijzen van diverse gouden munten.

1 gram gouden munt: €71


1/10 troy ounce gouden munt:  €220


1/4 troy ounce gouden munt:  €550


1/2 troy ounce gouden munt:  €1.100


1 troy ounce gouden munt:  €2.201

Goud verkopen waarde

Wat is mijn goud waard?

De prijs van goud verandert continu. Dit is vaak een drempel als men wilt overgaan tot goud verkopen. De inkoopprijs voor goud is online gekoppeld aan de koersen. Hierdoor ben je verzekerd van een eerlijke en actuele biedprijs bij goudbaren of gouden munten verkopen.

Op werkdagen worden de goudprijzen elke vijf minuten geactualiseerd. In het weekend staat de goudprijs vast. Dit komt omdat de markt waar de goudprijs tot stand komt dan gesloten is. Je kunt 24/7 online een verkooporder aanmaken via de online inkoop omgeving.

Gouden sieraden verkopen

Ook voor de verkoop van gouden sieraden kun je terecht bij Goudzaken. Voor de verkoop van oud goud ben je op afspraak welkom op één van onze kantoorlocaties. De gouden sieraden worden eerst volledig gratis en vrijblijvend getaxeerd. Hoeveel karaat goud is jouw sieraad? Gouden sieraden bevatten normaliter 14 karaat goud. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een sieraad 18 of zelfs 22 karaat goud bevat.

Zodra het karaatgehalte is vastgesteld wordt het goud gewogen. Vervolgens wordt dit vermenigvuldigd met de actuele biedprijs van het goudgehalte. Hieronder staan de actuele biedprijzen vermeld voor oud gouden sieraden. Goudzaken koopt gouden ringen, kettingen, armbanden, oorbellen en horloges.

 

Biedprijs bij verkoop gouden sieraden

14 karaat goud: €35,18


18 karaat goud: €45,10


22 karaat goud: €55,08

Zodra de taxatie van de gouden sieraden is afgerond ontvang je de totale biedprijs. Deze biedprijs is volledig vrijblijvend en gebaseerd op de waarde van jouw goud. Indien je akkoord gaat met de geboden prijs wordt de uitbetaling direct voldaan. Je verkoopt dan goud aan ons, wat wij kunnen recyclen tot baren of munten van goud voor de verkoop.

Goud verkopen sieraden

Veilig goud verkopen

Zorg voor een veilige verkoop van jouw goud. Ga je bijvoorbeeld gouden munten verkopen? Dan zal het je niet ontgaan zijn dat er veel opkopers van goud actief zijn. Controleer altijd vooraf biedprijzen van de partij waar je goud wilt verkopen. Kunnen ze daar geen uitspraak over doen? Dan doe je er naar alle waarschijnlijkheid beter aan om jouw goud elders te verkopen.

Goud is waardevol. Juist daarom verdient het de persoonlijke aandacht en tijd. Heb je vragen over de getoonde biedprijzen voor de verkoop van goud? Neem gerust contact op. Het is begrijpelijk dat je vragen hebt of persoonlijk kennis wilt maken.

Goud verkopen & de uitbetaling

De afhandeling bij het verkopen van goud is belangrijk. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kun je ervoor kiezen om uitbetaald te krijgen per bank of contant (maximaal €9.900). Bankoverschrijvingen worden doorgaans direct na ontvangst en controle van het goud voor de verkoop voldaan. Normaliter resulteert dit in een directe bijschrijving op jouw Nederlandse bankrekening.

Goud verkopen kan tegenwoordig online. Als je de verkoop van goud afrond via www.goudzakeninkoop.nl heb je de keus tussen volledig verzekerd transport, of het persoonlijk aanleveren van het goud. Kantoorbezoek voor de verkoop van goud is uitsluitend op afspraak.

Ontwerp-zonder-titel-14

Mijn naam is Pieter, ik help je graag!

Kom je er even niet uit? Ik beantwoord al je vragen en sta voor je klaar met persoonlijk advies. Daarnaast ben je altijd welkom op kantoor voor een vrijblijvende kennismaking.

Kopen jullie het goud en zilver ook terug?

Ja, altijd! Wij geven je een terugkoopgarantie op alle producten die je bij Goudzaken koopt. Verkopen doe je eenvoudig 24/7 online via Goudzaken Inkoop: goudzakeninkoop.nl of op afspraak op één van onze kantoorlocaties.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij Goudzaken kun je contant, via iDEAL / bankcontact of per bankoverschrijving betalen. Contant betalen kan tot maximaal €9.900 per maand (dit kan eventueel ook anoniem). Aankopen boven de €50.000 worden altijd per bankoverschrijving betaald i.v.m. de limiet van iDEAL.

Kan ik langskomen op kantoor?

Zeker! Je bent op afspraak van harte welkom op één van onze kantoorlocaties. Je kan bij ons op kantoor terecht voor het kopen of verkopen van edelmetalen (let op: voorraad op externe beveiligde locatie). Maar ook voor een eerste kennismaking zetten we de koffie graag klaar.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Je kan jouw bestelling ophalen op één van onze kantoorlocaties of thuis laten bezorgen. Wij verzenden jouw producten volledig verzekerd en discreet verpakt door heel Europa, tot €500.000 per bestelling. Liever niet thuis laten bezorgen? Kies eenvoudig voor een pakketpunt in de buurt.

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 856 reviews.