Goud verkopen

Wil je goud verkopen? Maak dan gebruik van de unieke terugkoopgarantie van Goudzaken. Alle goudbaren en gouden munten afkomstig van LBMA geaccrediteerde smelters kun je 24/7 online verkopen via Goudzaken Inkoop.

De biedprijs is gebaseerd op de actuele goud– en zilverprijs. Onderstaande biedprijzen gelden voor de verkoop van goud. Getoonde prijzen komen tot stand middels vaste formules.

Biedgarantie gouden baren
98% van de goudprijs
Biedgarantie gouden munten
100% van de goudprijs
9.8

‘Goudeerlijke zaak’

Op basis van meer dan 300 beoordelingen

Goud verkopen (goudbaren)

Bij Goudzaken kun je niet alleen goud kopen, maar ook verkopen. Wil je goud verkopen in de vorm van 24 karaat goudbaren? Via Goudzaken Inkoop kun je alle reguliere baren van 1 gram t/m 1 kilo goud verkopen. De biedprijs is 98% van de actuele goudkoers. Deze hoge biedprijs is mogelijk omdat deze goudbaren direct weer doorverkocht worden aan ons klantenbestand. Hieronder staan actuele biedprijzen van de verschillende baarformaten weergeven.

– 1 gram goudbaar:  €56
– 2.5 gram goudbaar:  €139
– 5 gram goudbar:  €279
– 10 gram gram:  €558
– 20 gram goudbaar:  €1.116
– 31.1 gram goudbaar:  €1.735

– 50 gram goudbaar:  €2.789
– 100 gram goudbaar:  €5.578
– 250 gram goudbaar:  €13.944
– 500 gram goudbaar:  €27.888
– 1 kilo goudbaar:  €55.775
– 12.5 kilo goudbaar:  €697.192

Goud verkopen (gouden munten)

Wil je fysiek goud verkopen in de vorm van troy ounce munten? Via Goudzaken Inkoop kun je alle reguliere gouden munten verkopen aan Goudzaken. De biedprijs is 100% van de actuele goudwaarde (met uitzondering van het gouden tientje). Hieronder staan de biedprijzen van diverse munten weergeven.

– 1 gram gouden munt: €57
– Nederlands gouden tientje:  €344
– 1/10 troy ounce gouden munt:  €177
– 1/4 troy ounce gouden munt:  €443
– 1/2 troy ounce gouden munt:  €885
– 1 troy ounce gouden munt:  €1.770

Goud verkopen

Wat is mijn goud waard?

De prijs van goud verandert continu. Dit is vaak een drempel als men wilt overgaan tot goud verkopen. De inkoopprijs voor goud is online gekoppeld aan de koersen. Hierdoor ben je verzekerd van een eerlijke en actuele biedprijs bij goudbaren of gouden munten verkopen.

Op werkdagen worden de goudprijzen elke vijf minuten geactualiseerd. In het weekend staat de goudprijs vast. Dit komt omdat de markt waar de goudprijs tot stand komt dan gesloten is. Je kunt 24/7 online een verkooporder aanmaken via de online inkoop omgeving.

Gouden sieraden verkopen

Ook voor de verkoop van gouden sieraden kun je terecht bij Goudzaken. Voor de verkoop van oud goud ben je op afspraak welkom op kantoor in Harderwijk. De gouden sieraden worden eerst volledig gratis en vrijblijvend getaxeerd. Hoeveel karaat goud is jouw sieraad? Gouden sieraden bevatten normaliter 14 karaat goud. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een sieraad 18 of zelfs 22 karaat goud bevat.

Zodra het karaatgehalte is vastgesteld wordt het goud gewogen. Vervolgens wordt dit vermenigvuldigd met de actuele biedprijs van het karaatgehalte. Hieronder staan de actuele biedprijzen vermeld voor oud gouden sieraden. Goudzaken koopt gouden ringen, kettingen, armbanden, oorbellen en horloges.

 

Biedprijs bij verkoop gouden sieraden

– 14 karaat goud €28,30
– 18 karaat goud €36,28
– 22 karaat goud €44,31

Zodra de taxatie is afgerond ontvang je de totale biedprijs. Deze biedprijs is volledig vrijblijvend. Indien je akkoord gaat met de geboden prijs wordt de uitbetaling direct voldaan. Gouden sieraden worden gerecycled tot Umicore goudbaren.

Veilig goud verkopen

Zorg voor een veilige verkoop van jouw goud. Ga je bijvoorbeeld gouden munten verkopen? Dan zal het je niet ontgaan zijn dat er veel opkopers van goud actief zijn. Controleer altijd vooraf biedprijzen van de partij waar je goud wilt verkopen. Kunnen ze daar geen uitspraak over doen? Dan doe je er naar alle waarschijnlijkheid beter aan om jouw goud elders te verkopen.

Goud is waardevol. Juist daarom verdient het de persoonlijke aandacht en tijd. Heb je vragen over de getoonde biedprijzen voor de verkoop van goud? Neem gerust contact op. Het is begrijpelijk dat je vragen hebt of persoonlijk kennis wilt maken.

Goud verkopen en uitbetaling

De afhandeling bij het verkopen van goud is belangrijk. Dat begrijpen wij als geen ander.  Daarom kun je ervoor kiezen om uitbetaald te krijgen per bank of contant (maximaal €9.900). Bankoverschrijvingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen na ontvangst en controle van producten voldaan. Normaliter resulteert dit in een directe bijschrijving op uw Nederlandse bankrekening.

Goud verkopen kan tegenwoordig op afstand. Als je de verkoop van goud afrond via www.goudzakeninkoop.nl heb je de keus tussen volledig verzekerd transport, of het persoonlijk aanleveren van de producten. Kantoorbezoek is uitsluitend op afspraak.

Ontvang waardevolle marktupdates

Mis het niet: belangrijke koerswijzigingen en aanbiedingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De waardering van goudzaken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 509 reviews.
Your Cart