Persoonlijk advies op kantoor
Cash betaling mogelijk
Altijd een vast aanspreekpunt
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Goud verkopen in Nijmegen

Goud verkopen in Nijmegen of omgeving? Bij Goudzaken inkoop in Nijmegen verkoop je eenvoudig jouw gouden sieraden, goudbaren en gouden munten. Bij het inkopen van goud bieden wij altijd de beste prijs en betalen direct uit, zowel contant als per bankoverschrijving. Maak een afspraak en kom langs bij Goudzaken Inkoop in Nijmegen.

Openingstijden

Maandag:  9.00 – 17.00 uur
Dinsdag:  9.00 – 17.00 uur
Woensdag:  9.00 – 17.00 uur
Donderdag:  9.00 – 17.00 uur
Vrijdag:  9.00 – 17.00 uur
Zaterdag:  Gesloten
Zondag:  Gesloten

Kantoorbezoek uitsluitend op afspraak.
Voorraad op externe beveiligde locatie.

Goud inkoop Nijmegen

Wil je goud verkopen in Nijmegen? Dan ben je bij de inkooplocatie van Goudzaken inkoop in Nijmegen aan het juiste adres. Je bent op afspraak welkom om jouw goud te verkopen op onze fysieke inkooplocatie in Nijmegen.

Biedprijs bij verkoop gouden sieraden

14 karaat goud: €36,00 per gram


18 karaat goud: €46,16 per gram


22 karaat goud: €56,37 per gram

Tijdens de afspraak om gouden sieraden te verkopen bij op ons kantoor in Breda worden de gouden sieraden eerst volledig gratis en vrijblijvend getaxeerd. Hoeveel karaat goud is jouw sieraad? Over het algemeen bevatten Nederlandse sieraden die wij inkopen 14 karaat goud. In sommige gevallen komt het voor dat we 18 of 22 karaats sieraden inkopen.

Vervolgens, wanneer het karaatgehalte is vastgesteld, wordt het goud gewogen. Daarna wordt dit vermenigvuldigd met onze actuele biedprijs. Dit bedrag ontvang je voor de verkoop van jouw gouden sieraden.

Op onze inkooplocatie in Nijmegen verkoop je jouw gouden ringen, kettingen, armbanden, oorbellen horloges en al het ander goud- en zilverwerk.

Goud verkopen in Nijmegen
Goud verkopen prijs per gram in Nijmegen

Goudbaren verkopen in Nijmegen

Daarnaast kun je bij Goudzaken inkoop in Nijmegen jouw baren van goud verkopen op onze fysieke inkooplocatie. Wil je goud verkopen in Nijmegen in de vorm van 24 karaat baren? Op onze fysieke inkooplocatie in Nijmegen. Kun je alle reguliere baren van 1 gram tot en met 1 kilo goud verkopen. De biedprijs bij Goudzaken inkoop in Nijmegen is 98% van de actuele goudkoers. Hieronder staan de actuele prijzen als je baren goud wilt verkopen bij Goudzaken Inkoop in Nijmegen.

1 gram goudbaar:  €71


2.5 gram goudbaar:  €177


5 gram goudbaar:  €355


10 gram goudbaar:  €710


20 gram goudbaar:  €1.419


31.1 gram goudbaar:  €2.207


50 gram goudbaar:  €3.548


100 gram goudbaar:  €7.095


250 gram goudbaar:  €17.738


500 gram goudbaar:  €35.477


1 kilo goudbaar:  €70.954

Gouden munten verkopen in Nijmegen

Ten slotte kun je voor de verkoop van jouw gouden munten op afspraak terecht bij Goudzaken Inkoop in Nijmegen. De biedprijs is 100% van de actuele goudwaarde (met uitzondering van het gouden tientje en oud muntgeld). Hieronder staan de biedprijzen voor de verkoop van diverse gouden munten.

1 gram gouden munt: €72


Nederlands gouden tientje:  €438


1/10 troy ounce gouden munt:  €225


1/4 troy ounce gouden munt:  €563


1/2 troy ounce gouden munt:  €1.126


1 troy ounce gouden munt:  €2.252

Hoe werkt goud verkopen in Nijmegen?

1. Vul het formulier in

Vul via de knop hieronder ons contactformulier in om jouw goud te verkopen in Nijmegen. Geef met een beschrijving aan welk goud jij wilt verkopen.

2. Wij maken een afspraak op onze inkooplocatie in Nijmegen

Wanneer je ons formulier hebt ingevuld om goud te verkopen in Nijmegen, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. We plannen dan samen een afspraak om jouw goud te verkopen bij onze inkooplocatie in Nijmegen.

3. Vrijblijvende taxatie in Nijmegen

Op onze goud inkooplocatie in Nijmegen zullen wij allereerst jouw goud volledig vrijblijven taxeren. Na deze taxatie geven wij onze actuele biedprijs op basis van de koers. Voor de verkoop van goud in de vorm van munten en baren vind je onze actuele biedprijs altijd op onze website.

4. Direct uitbetaald

Besluit jij, na de taxatie van jouw goud in Nijmegen, om te verkopen? Dan betalen wij je tijden onze afspraak op de inkooplocatie in Nijmegen direct uit. De uitbetaling kan zowel contant(tot €9.900) als per bankoverschrijving.

“Een goudeerlijke zaak”

Dit is waar wij het uiteindelijk voor doen: héél veel tevreden kopers! Zo persoonlijk, eerlijk en betrokken mogelijk. Zullen we kennismaken? We hopen op jou net zo’n positieve indruk te maken.

Milan

Top kerel! Altijd in voor een goed gesprek en weet al jou vragen te beantwoorden. Fijne manier van zakendoen en een snelle levering.

Elizabeth

Betrouwbaar en persoonlijk contact bij vragen is erg prettig! Mooi vormgeven en gedocumenteerd!

Herman

Betrouwbaar, zeer vriendelijk en aan te bevelen!

Ersin

Omdat ze klant vriendelijk zijn en bestelling snel geleverd wordt.

Bart

Hartelijk dank voor je uitstekende service en persoonlijke aanpak!

Arjan

Snelle service en goed verpakt.

Maher

Met enorm plezier zaken gedaan met Goudzaken. Kan het enorm aanbevelen voor advies en persoonlijke afhandeling van zaken.

van de Kamp

Heldere website, mooie locatie, positieve man, persoonlijke aanpak. Mijn eerste keer maar ik kom nog wel eens weer!

Jay

Topgozer! Eerlijke, spontane handelaar. Tevens altijd in voor een goed gesprek met koffie of thee. Betrouwbare plek voor je edelmetalen inkoop.

Miranda

Een fijne, betrouwbare partij waar je op discrete wijze – al dan niet periodiek – kwalitatieve goudbaren kunt kopen. Een aanrader!

Wilhelm

Vooraf goed telefonisch contact gehad. Mooie locatie waar je je bestelling kan ophalen. Ziet er allemaal netjes uit, zeker een aanrader.

Deniseh

Uitstekende service. Alle afspraken snel en correct nagekomen. Fijne en heldere communicatie. Aanrader!

Veilig goud verkopen in Nijmegen

Zorg voor een veilige verkoop van jouw goud. Ga je bijvoorbeeld gouden munten verkopen in Nijmegen? Dan zal het je niet ontgaan zijn dat er ook in Nijmegen veel opkopers van goud actief zijn. Controleer altijd vooraf biedprijzen van de partij waar je goud wilt verkopen. Kunnen ze daar geen uitspraak over doen? Dan doe je er naar alle waarschijnlijkheid beter aan om jouw goud elders te verkopen. Kortom, controleer in elke geval vooraf de biedprijzen van de goudinkoper om te zien of je te maken hebt met een eerlijke en transparante partij.

Onze biedprijs voor jouw goud is altijd gebaseerd op de actuele goudprijs. Op deze pagina vind je de  actuele biedprijzen die gelden voor de verkoop van goud op onze inkooplocatie in Nijmegen. Bij Goudzaken Inkoop in Nijmegen kun je altijd de beste biedprijs verwachten voor jouw goud. Dit komt omdat wij het direct verhandelen zonder tussenkomst van extra partijen, zoals dat bij veel inkopers en juweliers wel is. Neem contact met ons op en verkoop jouw goud bij Goudzaken Inkoop in Nijmegen.

Inkooplocaties Goudzaken

Bij Goudzaken nemen we graag de tijd voor je. Zo zullen we een betrouwbare partij zijn waar je altijd terecht kunt. Daarom kun je bij Goudzaken Inkoop op verschillende inkooplocaties terecht om jouw goud te verkopen.

Verkoop jouw goud op onze verschillende locaties door Nederland. Verkoop jouw goud bij Goudzaken Inkoop op onze inkooplocatie in Nijmegen. Daarnaast kun je in Noord-Brabant nog bij ons terecht op onze locatie in Eindhoven, Den Bosch en Breda

Ook ben je van harte welkom op afspraak bij onze inkooplocatie in Utrecht.

Ontwerp-zonder-titel-20

Mijn naam is Govert, kan ik je helpen?

Neem gerust contact met ons op als je iets wil weten of ergens niet uit komt. Daarnaast ben je altijd welkom op kantoor voor een vrijblijvende taxatie.

Neem contact op

Laat hieronder weten wat en waar jij wilt verkopen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 733 reviews.