Persoonlijk advies op kantoor
Cash betaling mogelijk
Altijd een vast aanspreekpunt
Terugkoop garantie

9,8 Op basis van meer dan 524 beoordelingen

Service

Hoe betaal ik met cryptovaluta en waar moet ik op letten?

Je kunt tot €50.000 per dag betalen met diverse cryptovaluta. Plaats een bestelling via de Webshop en kies als betaalmethode BitPay.

Voordat je een bestelling plaatst waarbij je wilt betalen met crypto, kun je het beste even ons stappenplan voor het aankopen van goud of zilver met Bitcoin (of andere cryptovaluta) doornemen.

Waarom zijn er transactiekosten voor betalingen met cryptovaluta?

Onze betalingsprovider voor cryptovaluta is BitPay. Deze partij verwerkt betalingen in cryptovaluta. Voor de verwerking rekent BitPay 3% + €25,- transactiekosten. Deze transactiekosten komen bovenop de originele bestelwaarde.

Kan ik anoniem goud kopen?

In Nederland mag je onder de huidige wet- en regelgeving tot €10.000 anoniem goud kopen. Dat wil zeggen. Goud kopen zonder naam op de bon. Een anonieme aankoop kan bij Goudzaken tot een bedrag van €9.900 per maand. Op de factuur van jouw anonieme goud koop staat dan Balie verkoop.

Let op: bij een anoniem kantoorbezoek dien je een geldig legitimatiebewijs te tonen. Wij nemen een aantal gegevens over voor ons bezoekersregister.

Waarom zijn er transactiekosten voor contant betalen?

Bij Goudzaken zijn wij fan van vrij betalingsverkeer. Het is daarom belangrijk om contante betalingen zo lang mogelijk te blijven accepteren. Contant geld verwerken kost (steeds meer) geld. Daarom is ervoor gekozen om voor contante betalingen een minimale fee van 0,9% te rekenen. Dit zorgt ervoor dat wij zowel contante betalingen als betalingen per bank kunnen blijven accepteren.

Let op! Wil je contant betalen? De limiet voor contante betalingen is €9.900. Deze limiet is inclusief de transactiekosten van 0,9%.

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt betalen via iDEAL, Bankcontact, bankoverschrijving, cryptovaluta of contant. Tijdens het afrekenproces is het mogelijk om de door jou gewenste betaalmethode te kiezen.

Voor bankoverschrijvingen geldt een betaaltermijn van 48 uur. Kies je voor contant betalen? Dan dient de volledige betaling (ongeacht levertijd) binnen 1 week te zijn voldaan. Betalingen met cryptovaluta dienen binnen 15 minuten afgerond te worden. Lees ons stappenplan voor betalen met cryptocurrency.

Waar moet ik op letten als ik kies voor contant betalen?

Selecteer bij jouw bestelling de optie; contant betalen. Zodra de contant betaalmethode is geselecteerd verschijnen de 0,9% transactiekosten voor jouw aankoop. Het is mogelijk om jouw bestelling contant te betalen tot een bedrag van €10.000. Deze limiet voor contant betalen is inclusief de transactiekosten.

Indien je kiest voor contant betalen is het belangrijk om rekening te houden met de betaaltermijn. De volledige betaling dient (ongeacht levertijd van de producten) binnen 1 week te zijn voldaan. Na het plaatsen van jouw bestelling nemen wij contact op voor het voldoen van het orderbedrag. Tijdens kantoorbezoek wordt een kopie legitimatiebewijs opgeslagen voor onze administratie. Let op, kantoorbezoek is uitsluitend op afspraak.

Hoe werkt betalen per bankoverschrijving?

Het is mogelijk om jouw bestelling per bankoverschrijving te voldoen. Deze optie is een handig alternatief voor hogere bedragen in verband met de iDEAL & Bankcontact betaallimiet van €50.000. Je ontvangt na het plaatsen van de bestelling een mail met de benodigde gegevens voor het voldoen van de bankoverschrijving.

Indien je kiest voor betaling per bankoverschrijving is het belangrijk om rekening te houden met de betaaltermijn. De volledige betaling dient (ongeacht levertijd van de producten) binnen 48 uur te zijn voldaan. In verband met mogelijke koerswijzigingen is annulering van de bestelling van toepassing indien je niet binnen de aangegeven betaaltermijn jouw bestelling volledig hebt voldaan.

Tot welk bedrag kan ik iDEAL of met Bankcontact betalen?

iDEAL & Bankcontact transacties zijn mogelijk tot een orderbedrag van €50.000. Voor bestellingen boven de €50.000 kun je een bankoverschrijving gebruiken als betaalmethode.

Eimke Jansen

Edelmetaalhandelaar

Een andere vraag?

Ik beantwoord jouw vragen graag en sta voor je klaar met persoonlijk advies.

Neem contact op
De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 687 reviews.