Goede Reede 1
3845 MD, Harderwijk
Nederland

085 130 91 48
info@goudzaken.nl

Service

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt bij Goudzaken betalen via iDeal, bankoverschrijving of contant. Vanwege koerswijzigingen wordt er verwacht dat iDEAL en bankoverschrijving betalingen binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling zijn voldaan. Kies je voor contante betaling? Dan is de betaaltermijn 48 uur na het plaatsen van een bestelling.

Annulering van de bestelling is van toepassing indien je niet binnen de aangegeven betaaltermijn jouw bestelling volledig hebt voldaan.

Waar moet ik op letten als ik kies voor contant betalen?

Je kunt tot €10.000 contant betalen per periode bij Goudzaken. Selecteer bij jouw bestelling de optie: contant betalen. Indien je kiest voor contante betaling dien de het volledige orderbedrag voldaan te worden binnen 48 uur na het plaatsen van een bestelling.  Annulering van je bestelling is van toepassing indien je niet binnen 48 uur na het plaatsen van je bestelling de betaling hebt voldaan. Bij iedere contante transactie wordt gevraagd om een geldig kopie legitimatiebewijs voor onze administratie.

 

Hoe werkt betalen per bankoverschrijving?

Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betaling per bankoverschrijving. Na het plaatsen van je bestelling gaat Goudzaken direct over tot aankoop van edelmetaal. Daarom verzoeken we je vriendelijk om na het plaatsen van jouw bestelling zo spoedig mogelijk het openstaande bedrag te voldoen. Indien de betaling niet binnen 24 uur na jouw bestelling is ontvangen, vervalt je bestelling vanwege mogelijke koersrisico’s.

T.n.v.: Goudzaken B.V.

IBAN: NL39 INGB 0008 1684 64

Omschrijving: Ordernummer + naam

Vermeld bij de transactieomschrijving het ordernummer. Jouw ordernummer voor de overschrijving vind je terug in de bevestigingsmail. Zodra de betaling op onze rekening staat, ontvang je een betalingsbevestiging per mail.

 

Tot welk bedrag kan ik iDEAL betalen?

iDEAl transacties zijn mogelijk tot een orderbedrag van €25.000. Voor bestellingen boven de €25.000 kun je kiezen voor bankoverschrijving. 

Eimke Jansen

Eimke Jansen

Edelmetaalhandelaar

Een andere vraag?

Ik beantwoord jouw vragen graag en sta voor je klaar met persoonlijk advies.

Neem contact op

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.