Als beste beoordeeld (NL)
Betaal contant (€9.900) of online
Kantoor in Nijkerk & Zoetermeer
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Service

Kan ik anoniem goud kopen?

In Nederland mag je onder de huidige wet- en regelgeving tot €10.000 anoniem goud kopen. Dat wil zeggen. Goud kopen zonder naam op de bon. Een anonieme aankoop kan bij Goudzaken tot een bedrag van €9.900 per maand. Op de factuur van jouw anonieme goud koop staat dan Balie verkoop.

* Bij een anoniem koop dien je een geldig legitimatiebewijs te tonen. Wij nemen een aantal gegevens over voor ons bezoekersregister.

** Wij accepteren geen 200 & 500 euro biljetten.

Waarom zijn er transactiekosten voor contant betalen?

Bij Goudzaken zijn wij fan van vrij betalingsverkeer. Het is daarom belangrijk om contante betalingen zo lang mogelijk te blijven accepteren. Contant geld verwerken kost (steeds meer) geld. Omdat wij dit professioneel laten afhandelen door Brinks is er een kostenpost voor de vewerking hiervan. Daarom is ervoor gekozen om voor contante betalingen een minimale fee van 0,9% te rekenen. Dit zorgt ervoor dat wij zowel contante betalingen kunnen blijven accepteren.

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt betalen via iDEAL, Bankcontact, bankoverschrijving of contant. Tijdens het afrekenproces is het mogelijk om de door jou gewenste betaalmethode te kiezen.

Voor bankoverschrijvingen geldt in regel een uiterste betaaltermijn van 48 uur. Kies je voor contant betalen? Dan dient de volledige betaling (ongeacht levertijd) binnen 1 week te zijn voldaan.

Waar moet ik op letten als ik kies voor contant betalen?

Selecteer bij jouw bestelling de optie; contant betalen. Zodra de contant betaalmethode is geselecteerd verschijnen de 0,9% transactiekosten voor jouw aankoop. Het is mogelijk om jouw bestelling contant te betalen tot een bedrag van €9.900. Deze limiet voor contant betalen is inclusief de transactiekosten.

Indien je kiest voor contant betalen is het belangrijk om rekening te houden met de betaaltermijn. De volledige betaling dient (ongeacht levertijd van de producten) binnen 1 week te zijn voldaan. Na het plaatsen van jouw bestelling nemen wij contact op voor het voldoen van het orderbedrag.

* Bij een kantoorbezoek dien je een geldig legitimatiebewijs te tonen. Wij nemen een aantal gegevens over voor ons bezoekersregister. Dit geldt ook bij een anonieme koop.

** Wij accepteren geen 200 & 500 euro biljetten.

Hoe werkt betalen per bankoverschrijving?

Het is mogelijk om jouw bestelling per bankoverschrijving te voldoen. Deze optie is een handig alternatief voor hogere bedragen in verband met de iDEAL & Bankcontact betaallimiet van €50.000. Je ontvangt na het plaatsen van de bestelling een mail met de benodigde gegevens voor het voldoen van de bankoverschrijving.

Indien je kiest voor betaling per bankoverschrijving is het belangrijk om rekening te houden met de betaaltermijn. De volledige betaling dient (ongeacht levertijd van de producten) binnen 48 uur te zijn voldaan.

Tot welk bedrag kan ik iDEAL of met Bankcontact betalen?

iDEAL & Bankcontact transacties zijn mogelijk tot een orderbedrag van €50.000. Voor bestellingen boven de €50.000 kun je een bankoverschrijving gebruiken als betaalmethode.

Eimke Jansen

Edelmetaalhandelaar

Een andere vraag?

Ik beantwoord jouw vragen graag en sta voor je klaar met persoonlijk advies.

Neem contact op
De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 815 reviews.