Goede Reede 1
3845 MD, Harderwijk
Nederland

085 130 91 48
info@goudzaken.nl

Service

Waarom zijn er transactiekosten voor contant betalen?

Bij Goudzaken zijn wij fan van vrij betalingsverkeer. Het is daarom belangrijk om contante betalingen zo lang mogelijk te blijven accepteren. Contant geld verwerken kost (steeds meer) geld. Daarom is ervoor gekozen om voor contante betalingen een minimale fee van 0,7% te rekenen. Dit zorgt ervoor dat wij zowel contante betalingen als betalingen per bank kunnen blijven accepteren.

Let op! Wil je contant betalen? De limiet voor contante betalingen is €10.000. Deze limiet is inclusief de transactiekosten van 0,7%.

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt betalen via iDEAL, bankoverschrijving of contant. Tijdens het afrekenproces is het mogelijk om de door jou gewenste betaalmethode te kiezen.

Voor bankoverschrijvingen geldt een betaaltermijn van 24 uur. Kies je voor contant betalen? Dan dient de volledige betaling (ongeacht levertijd) binnen 1 week te zijn voldaan.

Waar moet ik op letten als ik kies voor contant betalen?

Selecteer bij jouw bestelling de optie; contant betalen. Zodra de contant betaalmethode is geselecteerd verschijnen de 0,7% transactiekosten voor jouw aankoop. Het is mogelijk om jouw bestelling contant te betalen tot een bedrag van €10.000. Deze limiet voor contant betalen is inclusief de transactiekosten.

Indien je kiest voor contant betalen is het belangrijk om rekening te houden met de betaaltermijn. De volledige betaling dient (ongeacht levertijd van de producten) binnen 1 week te zijn voldaan. Na het plaatsen van jouw bestelling nemen wij contact op voor het voldoen van het orderbedrag. Tijdens kantoorbezoek wordt een kopie legitimatiebewijs opgeslagen voor onze administratie. Let op, kantoorbezoek is uitsluitend op afspraak.

Hoe werkt betalen per bankoverschrijving?

Het is mogelijk om jouw bestelling per bankoverschrijving te voldoen. Deze optie is een handig alternatief voor hogere bedragen in verband met de iDEAL betaallimiet van €25.000. Je ontvangt na het plaatsen van de bestelling een mail met de benodigde gegevens voor het voldoen van de bankoverschrijving.

Indien je kiest voor betaling per bankoverschrijving is het belangrijk om rekening te houden met de betaaltermijn. De volledige betaling dient (ongeacht levertijd van de producten) binnen 24 uur te zijn voldaan. In verband met mogelijke koerswijzigingen is annulering van de bestelling van toepassing indien je niet binnen de aangegeven betaaltermijn jouw bestelling volledig hebt voldaan.

Tot welk bedrag kan ik iDEAL betalen?

iDEAl transacties zijn mogelijk tot een orderbedrag van €25.000. Voor bestellingen boven de €25.000 kun je een bankoverschrijving gebruiken als betaaloptie.

Eimke Jansen

Eimke Jansen

Edelmetaalhandelaar

Een andere vraag?

Ik beantwoord jouw vragen graag en sta voor je klaar met persoonlijk advies.

Neem contact op

Ontvang waardevolle marktupdates

Mis het niet: belangrijke koerswijzigingen en aanbiedingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.