Persoonlijk & vertrouwd

Sinds 2019 is Goudzaken dé partij voor de in- en verkoop van baren en munten in Nederland. Uitsluitend van erkende smelters. Dat doen er meer, toch? Klopt! Maar wij doen het graag net iets anders. Persoonlijker. We nemen graag de tijd voor je, leggen je alles uit waar je vragen over hebt en delen onze marktkennis met je. Een betrouwbare partij waar je altijd terecht kan. Kan je dat zeggen over jezelf? Wel als we de beoordelingen van onze klanten mogen geloven.

Onze visie op maatschappelijke en politieke thema’s leidt vaak tot interessante gesprekken. Wat fijn dat we dat ons werk mogen noemen! Naast het drinken van een kop koffie met klanten, houden we ons dag-in-dag-uit bezig met het hooghouden en verbeteren van ons serviceniveau. We leggen de lat hoog. Heel hoog. Dat betekent dat we eigenlijk pas écht tevreden zijn als jij ons aanraadt bij vrienden en familie.

Een bestelling plaats je bij Goudzaken eenvoudig online. Je kunt op ieder moment voor actuele prijzen kopen en verkopen (Terugkoopgarantie) bij Goudzaken. Kies voor discreet en volledig verzekerd transport of kom op afspraak langs op kantoor. Liever eerst een keer kennis maken? Neem gerust contact op.

9.9

‘Goudeerlijke zaak’

Op basis van meer dan 100 beoordelingen

Eimke Jansen & Daan Schonagen

Edelmetaalhandelaar bij Goudzaken

Zakendoen zoals het bedoeld is: eerlijk en persoonlijk. Met Goudzaken zetten wij in op goede prijzen, een overzichtelijk handelsproces en de ruimte voor een goed gesprek. Wij kennen onze afnemers, en onze afnemers kennen ons. Het waardevolle? We delen graag onze passie voor ‘fysiek’.

Onze favorieten

De zilveren Britannia munt is scherp in prijs en heeft het meest gedetailleerde ontwerp. Uiteraard kan het Nederlandse gouden tientje niet ontbreken. Naast de scherpe prijs per gram, is vooral de historie van ons geld wat deze munt siert. Tot slot de troy ounce goudbaar. Deze 31.1 gram pure goudbaar van Umicore wordt veel verhandeld.

Jouw vermogensverzekering

Weet je het nog? In 2019 vertelden de banken dat de lage rente nooit negatief zou worden. Enfin, inmiddels weten wij beter. Met een rente gelijk aan 0, of zelfs negatief, kost geld sparen bij de bank geld. Sinds de loskoppeling van de goudstandaard (1971) zorgt continue geldcreatie voor een waardevermindering van jouw euro’s. Volgens het CBS halveert jouw spaargeld iedere 20 jaar in waarde. Daar heb je toch niet voor gewerkt?

De eeuwenoude vermogensverzekering

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd waarom de centrale bank van Nederland 600 ton goud als reserve aanhoudt? Bankier JP Morgan zei in 1912 al het volgende hierover: ‘Gold is money, everything else is debt‘. De waarde van goud steeg sinds 2006 gemiddeld met 9% per jaar. Om hiervan te profiteren hoef je geen superbelegger te zijn. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is starten.

Ontvang waardevolle marktupdates

Mis het niet: belangrijke koerswijzigingen en aanbiedingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Your Cart