Zilver verkopen

Fysiek zilver verkopen? Maak dan gebruik van de unieke terugkoopgarantie van Goudzaken. Alle zilverbaren en zilveren munten afkomstig van LBMA geaccrediteerde smelters kun je 24/7 verkopen via de online inkoop omgeving.

De biedprijs is gebaseerd op de actuele zilverprijs. Onderstaande biedprijzen gelden voor de verkoop van zilver. Getoonde prijzen komen tot stand middels vaste formules.

Biedgarantie zilverbaren
98% van de zilverprijs
Biedgarantie zilveren munten
110% van de zilverprijs
9.8

‘Goudeerlijke zaak’

Op basis van meer dan 300 beoordelingen

Zilver verkopen (zilverbaren)

Wil je zilver verkopen in de vorm van pure zilverbaren? Via Goudzaken kun je naast zilver kopen ook alle reguliere baren van 50 gram t/m 5 kilo zilver verkopen. De biedprijs is 98% van de actuele zilverkoers. Deze hoge biedprijs is mogelijk omdat deze zilverbaren direct doorverkocht worden aan ons klantenbestand. Hieronder staan actuele biedprijzen van verschillende zilveren baarformaten weergeven.

– 50 gram zilverbaar:  €35
– 100 gram zilverbaar:  €71
– 250 gram zilverbaar:  €177
– 500 gram zilverbaar:  €354
– 1 kilo zilverbaar:  €708
– 5 kilo zilverbaar:  €3.538

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw. Bij zakelijke verkoop ontvang je 21% btw bovenop de getoonde prijzen.

Inkoopprijs zilveren munten

Wil je fysiek zilver verkopen? Verkoop zilveren troy ounce of kilomunten eenvoudig online. Via Goudzaken Inkoop kun je alle reguliere zilveren munten verkopen aan Goudzaken. De biedprijs is 111% van de actuele zilverprijs. Hieronder staan de biedprijzen van diverse zilveren munten weergegeven.

– 1/4 troy ounce zilveren munt:  €6,18
– 1/2 troy ounce zilveren munt:  €12,35
– 1 troy ounce zilveren munt:  €24,70
– 1 kilo zilveren munt:  €794,23

Inkoopprijs zilveren gulden munten

Wil je zilver verkopen in de vorm van zilveren gulden munten? Dat kan via Goudzaken Inkoop. Verkoop zilveren guldens, zilveren rijksdaalders en zilveren tientjes eenvoudig. Voor de munten ontvang je 95% van de actuele zilverprijs. Hieronder staan de actuele biedprijzen van de zilveren munten weergegeven.

– 1954 – 1967 zilveren guldens:  €3,11
– Zilveren guldens (van voor 1945):  €4,78
– 1959 – 1966 zilveren rijksdaalders:  €7,17
– Zilveren rijksdaalders (van voor 1943):  €11,96
– 1970 – 1973 zilveren tientjes:  €11,96

Zilver verkopen munten en baren

Zilveren munten verkopen

De prijs van zilver verandert continu. De inkoopprijs voor zilveren munten is online gekoppeld aan de koersen. Hierdoor ben je met zilveren munten verkopen verzekerd van een eerlijke en actuele biedprijs. Op werkdagen worden de zilverprijzen elke vijf minuten geactualiseerd. In het weekend staat de zilverprijs vast. Dit komt omdat de markt waar de zilverprijs tot stand komt dan gesloten is.

Je kunt 24/7 online een verkooporder aanmaken via de online inkoop omgeving. Verkoop eenvoudig zilveren troy ounce munten. Meest verkochte zilveren munten zijn de Maple Leaf, Britannia en Kangaroo.

Wat is mijn zilver waard?

De waarde van zilver wijzigt continu. Dit is vaak een drempel als men wilt overgaan tot zilver verkopen. De inkoopprijs voor zilver is gekoppeld aan de actuele zilver koersen. Hierdoor ben je verzekerd van een eerlijke en actuele biedprijs.

Op werkdagen worden de zilverprijzen iedere vijf minuten geactualiseerd. In het weekend staat de prijs van zilver vast. Dit komt omdat de markt waar de waarde van zilver tot stand komt dan gesloten is. Je kunt 24/7 online een verkooporder aanmaken voor zilver via de online inkoop omgeving.

De waarde van zilveren sieraden of kunstvoorwerpen is eveneens afhankelijk van de actuele zilverprijs. Wil je dus zilver verkopen in de vorm van sieraden of antiek? Dan doe je er goed aan om te zoeken naar keurmerken. Deze keurmerken vertellen jou welk gehalte de zilveren items aan puur zilver bevatten. Je hebt een 1 gehalte zilver (.925), 2e gehalte zilver (.835) en 3e gehalte zilver (.800). Ook bij deze oude voorwerpen geldt; hoe meer zilver het bevat, des te waardevoller het item.

Veilig zilver verkopen

Zorg voor een veilige verkoop van jouw zilver. Ga je bijvoorbeeld zilveren munten verkopen? Dan zal het je niet ontgaan zijn dat er veel opkopers van goud & zilver actief zijn. Controleer altijd vooraf biedprijzen van de partij waar je zilver wilt verkopen. Kunnen ze daar geen uitspraak over doen? Dan doe je er naar alle waarschijnlijkheid beter aan om jouw zilver elders te verkopen.

Zilver is waardevol. Juist daarom verdient het tijd en aandacht. Heb je vragen over de getoonde biedprijzen voor de verkoop van zilver? Neem gerust contact op. Het is begrijpelijk dat je vragen hebt of persoonlijk kennis wilt maken.

Zilver verkopen & uitbetaling

De afhandeling bij het verkopen van zilver is belangrijk. Dat begrijpen wij als geen ander.  Daarom kun je ervoor kiezen om uitbetaald te krijgen per bank of contant (maximaal €9.900). Bankoverschrijvingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen na ontvangst en controle van producten voldaan. Normaliter resulteert dit in een directe bijschrijving op jouw Nederlandse bankrekening.

Zilver verkopen op afstand is mogelijk. Als je de verkoop van zilver afrond via www.goudzakeninkoop.nl heb je de keus tussen volledig verzekerd transport, of het persoonlijk aanleveren van de producten. Kantoorbezoek is uitsluitend op afspraak.

Ontvang waardevolle marktupdates

Mis het niet: belangrijke koerswijzigingen en aanbiedingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 596 reviews.
Your Cart