Persoonlijk advies op kantoor
Cash betaling mogelijk
Altijd een vast aanspreekpunt
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Zilver verkopen

Fysiek zilver verkopen? Maak dan gebruik van de unieke terugkoopgarantie van Goudzaken. Alle zilverbaren en zilveren munten afkomstig van LBMA geaccrediteerde smelters kun je 24/7 verkopen via de online inkoop omgeving.

Zilver verkopen aan Goudzaken

De biedprijs is gebaseerd op de actuele zilverprijs. Onderstaande biedprijzen gelden voor de verkoop van zilver. Kom langs op één van onze locaties voor de verkoop van zilver. Zilver online verkopen kan veilig via www.goudzakeninkoop.nl.  Breng het zilver langs voor verkoop of laat het zilver ophalen door onze koerier.

 

Biedprijs zilver baren: 98%


Biedprijs zilver munten: 107%

Zilver verkopen Nederland

“Een goudeerlijke zaak”

Dit is waar wij het uiteindelijk voor doen: héél veel tevreden kopers! Zo persoonlijk, eerlijk en betrokken mogelijk. Zullen we kennismaken? We hopen op jou net zo’n positieve indruk te maken.

Milan

Top kerel! Altijd in voor een goed gesprek en weet al jou vragen te beantwoorden. Fijne manier van zakendoen en een snelle levering.

Elizabeth

Betrouwbaar en persoonlijk contact bij vragen is erg prettig! Mooi vormgeven en gedocumenteerd!

Herman

Betrouwbaar, zeer vriendelijk en aan te bevelen!

Ersin

Omdat ze klant vriendelijk zijn en bestelling snel geleverd wordt.

Bart

Hartelijk dank voor je uitstekende service en persoonlijke aanpak!

Arjan

Snelle service en goed verpakt.

Maher

Met enorm plezier zaken gedaan met Goudzaken. Kan het enorm aanbevelen voor advies en persoonlijke afhandeling van zaken.

van de Kamp

Heldere website, mooie locatie, positieve man, persoonlijke aanpak. Mijn eerste keer maar ik kom nog wel eens weer!

Jay

Topgozer! Eerlijke, spontane handelaar. Tevens altijd in voor een goed gesprek met koffie of thee. Betrouwbare plek voor je edelmetalen inkoop.

Miranda

Een fijne, betrouwbare partij waar je op discrete wijze – al dan niet periodiek – kwalitatieve goudbaren kunt kopen. Een aanrader!

Wilhelm

Vooraf goed telefonisch contact gehad. Mooie locatie waar je je bestelling kan ophalen. Ziet er allemaal netjes uit, zeker een aanrader.

Deniseh

Uitstekende service. Alle afspraken snel en correct nagekomen. Fijne en heldere communicatie. Aanrader!

Baren zilver verkopen

Bij Goudzaken kun je baren van zilver verkopen. Wil je zilver verkopen in de vorm van 24 karaat zilveren baren? Via Goudzaken Inkoop kun je alle reguliere baren van 1 gram tot en met 5 kilo zilver verkopen. De biedprijs is 98% van de actuele zilverkoers. Hieronder staan de actuele prijzen als je baren zilver wilt verkopen.

50 gram zilverbaar:  €44


100 gram zilverbaar:  €88


250 gram zilverbaar:  €219


500 gram zilverbaar:  €438


1 kilo zilverbaar:  €875


5 kilo zilverbaar:  €4.376

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw. Bij zakelijke verkoop ontvang je 21% btw bovenop de getoonde prijzen.

Munten zilver verkopen

Wil je fysiek zilver verkopen in de vorm van troy ounce munten zilver? Via Goudzaken Inkoop kun je alle reguliere zilveren munten verkopen aan Goudzaken. De biedprijs is 107% van de actuele zilverwaarde (met uitzondering van guldens en oud muntgeld). Hieronder staan de biedprijzen van diverse zillveren munten. Onderstaande prijzen gelden ook voor zogeheten muntbaren van zilver bij verkoop.

1/4 troy ounce zilveren munt:  €7,43


1/2 troy ounce zilveren munt:  €14,86


1 troy ounce zilveren munt:  €29,72


2 troy ounce zilveren munt:  €59,44


5 troy ounce zilveren munt:  €148,60


10 troy ounce zilveren munt:  €297,20


1 kilo zilveren munt:  €955,53


5 kilo zilveren munt:  €4.777,67

Guldens en rijksdaalders van zilver verkopen

Wil je zilver verkopen in de vorm van zilveren gulden munten? Dat kan via Goudzaken Inkoop. Verkoop zilveren guldens, zilveren rijksdaalders en zilveren tientjes eenvoudig. Voor de munten ontvang je 94% van de actuele zilverprijs. Hieronder staan de actuele biedprijzen van de zilveren munten weergegeven.

1954 – 1967 zilveren guldens:  €4,01


Zilveren guldens (van voor 1945):  €6,17


1959 – 1966 zilveren rijksdaalders:  €9,26


Zilveren rijksdaalders (van voor 1943):  €15,43


1970 – 1973 zilveren tientjes:  €15,43

Zilver verkopen waarde controle

Wat is mijn zilver waard?

De waarde van zilver wijzigt continu. Dit is vaak een drempel als men wilt overgaan tot zilver verkopen. De inkoopprijs voor zilver is gekoppeld aan de actuele zilver koersen. Hierdoor ben je verzekerd van een eerlijke en actuele biedprijs.

Op werkdagen worden de zilverprijzen iedere vijf minuten geactualiseerd. In het weekend staat de prijs van zilver vast. Dit komt omdat de markt waar de waarde van zilver tot stand komt dan gesloten is. Je kunt 24/7 online een verkooporder aanmaken voor zilver via de online inkoop omgeving.

De waarde van zilveren sieraden of kunstvoorwerpen is eveneens afhankelijk van de actuele zilverprijs. Wil je dus zilver verkopen in de vorm van sieraden of antiek? Dan doe je er goed aan om te zoeken naar keurmerken. Deze keurmerken vertellen jou welk gehalte de zilveren items aan puur zilver bevatten. Je hebt een 1 gehalte zilver (.925), 2e gehalte zilver (.835) en 3e gehalte zilver (.800). Ook bij deze oude voorwerpen geldt; hoe meer zilver het bevat, des te waardevoller het item.

Veilig zilver verkopen

Zorg voor een veilige verkoop van jouw zilver. Ga je bijvoorbeeld zilveren munten verkopen? Dan zal het je niet ontgaan zijn dat er veel opkopers van goud & zilver actief zijn. Controleer altijd vooraf biedprijzen van de partij waar je zilver wilt verkopen. Kunnen ze daar geen uitspraak over doen? Dan doe je er naar alle waarschijnlijkheid beter aan om jouw zilver elders te verkopen.

Zilver is waardevol. Juist daarom verdient het tijd en aandacht. Heb je vragen over de getoonde biedprijzen voor de verkoop van zilver? Neem gerust contact op. Het is begrijpelijk dat je vragen hebt of persoonlijk kennis wilt maken.

Inkoop van zilver

Zilver verkopen & uitbetaling

De afhandeling bij het verkopen van zilver is belangrijk. Dat begrijpen wij als geen ander.  Daarom kun je ervoor kiezen om uitbetaald te krijgen per bank of contant (maximaal €9.900). Bankoverschrijvingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen na ontvangst en controle van producten voldaan. Normaliter resulteert dit in een directe bijschrijving op jouw Nederlandse bankrekening.

Zilver verkopen op afstand is mogelijk. Als je de verkoop van zilver afrond via www.goudzakeninkoop.nl heb je de keus tussen volledig verzekerd transport, of het persoonlijk aanleveren van de producten. Kantoorbezoek is uitsluitend op afspraak.

Ontwerp-zonder-titel-14

Mijn naam is Pieter, ik help je graag!

Kom je er even niet uit? Ik beantwoord al je vragen en sta voor je klaar met persoonlijk advies. Daarnaast ben je altijd welkom op kantoor voor een vrijblijvende kennismaking.

Kopen jullie het goud en zilver ook terug?

Ja, altijd! Wij geven je een terugkoopgarantie op alle producten die je bij Goudzaken koopt. Verkopen doe je eenvoudig 24/7 online via Goudzaken Inkoop: goudzakeninkoop.nl of op afspraak op één van onze kantoorlocaties.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij Goudzaken kun je contant, via iDEAL / bankcontact of per bankoverschrijving betalen. Contant betalen kan tot maximaal €9.900 per maand (dit kan eventueel ook anoniem). Aankopen boven de €50.000 worden altijd per bankoverschrijving betaald i.v.m. de limiet van iDEAL.

Kan ik langskomen op kantoor?

Zeker! Je bent op afspraak van harte welkom op één van onze kantoorlocaties. Je kan bij ons op kantoor terecht voor het kopen of verkopen van edelmetalen (let op: voorraad op externe beveiligde locatie). Maar ook voor een eerste kennismaking zetten we de koffie graag klaar.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Je kan jouw bestelling ophalen op één van onze kantoorlocaties of thuis laten bezorgen. Wij verzenden jouw producten volledig verzekerd en discreet verpakt door heel Europa, tot €500.000 per bestelling. Liever niet thuis laten bezorgen? Kies eenvoudig voor een pakketpunt in de buurt.

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 724 reviews.