Goede Reede 1
3845 MD, Harderwijk
Nederland

085 130 91 48
info@goudzaken.nl

verkopen

Goud & zilver verkopen

De terugkoopgarantie van Goudzaken

Verkoop jouw goud of zilver gemakkelijk en snel, wanneer het jou uitkomt. Maak eenvoudig een verkooporder aan op goudzakeninkoop.nl en zet de actuele koersprijs vast voor jouw munten en baren. Je kunt het goud en zilver verkopen door langs te komen op kantoor (uitsluitend op afspraak) of te verkopen op afstand, door gebruik te maken van het verzekerde transport.

Terugkoopgarantie van Goudzaken

Wanneer je goud of zilver hebt gekocht, wil je dit ten alle tijden weer kunnen verkopen. Dankzij de terugkoopgarantie van Goudzaken ben je daar verzekerd van. Je mag de bij Goudzaken gekochte gouden en zilveren munten/baren altijd weer aan Goudzaken Inkoop verkopen.

Indien de munten en baren onbeschadigd zijn ontvang je onder normale omstandigheden onderstaande premies. Wil je producten verkopen die niet in ons assortiment voorkomen of niet afkomstig zijn van LBMA erkende producenten? Vraag dan om een passend bod op jouw edelmetaal.

Goudbaren
98% van de goudprijs
Zilverbaren
98% van de zilverprijs
Gouden munten
100% van de goudprijs
Zilveren munten
104% van de zilverprijs

Gouden sieraden verkopen

Eveneens kun je bij Goudzaken jouw (oude) gouden sieraden verkopen. Voor gouden sieraden ontvang je 85% van de waarde van het goud. Om de waarde te bepalen kun je een gratis en volledig vrijblijvende taxatie inplannen. Tijdens deze taxatie kun je meekijken. Na afloop ontvang je een vrijblijvend bod op het goud. Indien je besluit over te gaan tot verkoop ontvang je direct geld voor jouw gouden sieraden.

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.