Persoonlijk advies op kantoor
Cash betaling mogelijk
Altijd een vast aanspreekpunt
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Edelmetaal verkopen

Wil je edelmetaal verkopen? Maak dan gebruik van de unieke terugkoopgarantie van Goudzaken. Alle gouden en zilveren munten, baren en sieraden kun je 24/7 online verkopen via Goudzaken Inkoop.

Edelmetaal verkopen aan Goudzaken

De biedprijs is gebaseerd op de actuele goudprijs en zilverprijs. Kom langs op één van onze locaties voor de verkoop van edelmetalen. Edelmetaal online verkopen kan veilig via www.goudzakeninkoop.nl.  Breng het edelmetaal langs voor verkoop of laat het edelmetaal ophalen door onze koerier.

Biedprijs goudbaren: 98%


Biedprijs zilverbaren: 98%


Biedprijs gouden munten: 100%


Biedprijs zilveren munten: 107%

Edelmetaal verkopen

“Een goudeerlijke zaak”

Dit is waar wij het uiteindelijk voor doen: héél veel tevreden kopers! Zo persoonlijk, eerlijk en betrokken mogelijk. Zullen we kennismaken? We hopen op jou net zo’n positieve indruk te maken.

Milan

Top kerel! Altijd in voor een goed gesprek en weet al jou vragen te beantwoorden. Fijne manier van zakendoen en een snelle levering.

Elizabeth

Betrouwbaar en persoonlijk contact bij vragen is erg prettig! Mooi vormgeven en gedocumenteerd!

Herman

Betrouwbaar, zeer vriendelijk en aan te bevelen!

Ersin

Omdat ze klant vriendelijk zijn en bestelling snel geleverd wordt.

Bart

Hartelijk dank voor je uitstekende service en persoonlijke aanpak!

Arjan

Snelle service en goed verpakt.

Maher

Met enorm plezier zaken gedaan met Goudzaken. Kan het enorm aanbevelen voor advies en persoonlijke afhandeling van zaken.

van de Kamp

Heldere website, mooie locatie, positieve man, persoonlijke aanpak. Mijn eerste keer maar ik kom nog wel eens weer!

Jay

Topgozer! Eerlijke, spontane handelaar. Tevens altijd in voor een goed gesprek met koffie of thee. Betrouwbare plek voor je edelmetalen inkoop.

Miranda

Een fijne, betrouwbare partij waar je op discrete wijze – al dan niet periodiek – kwalitatieve goudbaren kunt kopen. Een aanrader!

Wilhelm

Vooraf goed telefonisch contact gehad. Mooie locatie waar je je bestelling kan ophalen. Ziet er allemaal netjes uit, zeker een aanrader.

Deniseh

Uitstekende service. Alle afspraken snel en correct nagekomen. Fijne en heldere communicatie. Aanrader!

Inkoop van edelmetaal

Terugkoopgarantie van Goudzaken

Wanneer je goud of zilver hebt gekocht, wil je dit ten alle tijden weer kunnen verkopen. Dankzij de terugkoopgarantie van Goudzaken ben je daar verzekerd van. Je mag de bij Goudzaken gekochte gouden en zilveren munten en/of baren altijd weer aan Goudzaken Inkoop verkopen.

Indien de munten en baren onbeschadigd zijn ontvang je onder normale omstandigheden bovenstaande premies. Wil je producten verkopen die niet in ons assortiment voorkomen of niet afkomstig zijn van LBMA erkende producenten? Vraag dan om een passend bod op jouw edelmetaal.

Veilig edelmetaal verkopen

Zorg voor een veilige verkoop van jouw goud en zilver. Het zal je niet ontgaan zijn dat er veel opkopers van edelmetaal actief zijn. Controleer altijd vooraf biedprijzen van de partij waar je wilt verkopen. Kunnen ze daar geen uitspraak over doen? Dan doe je er naar alle waarschijnlijkheid beter aan om jouw goud en zilver elders te verkopen.

Edelmetaal is waardevol. Juist daarom verdient het de persoonlijke aandacht en tijd. Heb je vragen over de getoonde biedprijzen voor de verkoop van edelmetaal? Neem gerust contact op. Het is begrijpelijk dat je vragen hebt of persoonlijk kennis wilt maken.

Ontwerp-zonder-titel-14

Mijn naam is Pieter, ik help je graag!

Kom je er even niet uit? Ik beantwoord al je vragen en sta voor je klaar met persoonlijk advies. Daarnaast ben je altijd welkom op kantoor voor een vrijblijvende kennismaking.

Kopen jullie het goud en zilver ook terug?

Ja, altijd! Wij geven je een terugkoopgarantie op alle producten die je bij Goudzaken koopt. Verkopen doe je eenvoudig 24/7 online via Goudzaken Inkoop: goudzakeninkoop.nl of op afspraak op één van onze kantoorlocaties.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij Goudzaken kun je contant, via iDEAL / bankcontact of per bankoverschrijving betalen. Contant betalen kan tot maximaal €9.900 per maand (dit kan eventueel ook anoniem). Aankopen boven de €50.000 worden altijd per bankoverschrijving betaald i.v.m. de limiet van iDEAL.

Kan ik langskomen op kantoor?

Zeker! Je bent op afspraak van harte welkom op één van onze kantoorlocaties. Je kan bij ons op kantoor terecht voor het kopen of verkopen van edelmetalen (let op: voorraad op externe beveiligde locatie). Maar ook voor een eerste kennismaking zetten we de koffie graag klaar.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Je kan jouw bestelling ophalen op één van onze kantoorlocaties of thuis laten bezorgen. Wij verzenden jouw producten volledig verzekerd en discreet verpakt door heel Europa, tot €500.000 per bestelling. Liever niet thuis laten bezorgen? Kies eenvoudig voor een pakketpunt in de buurt.

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 724 reviews.