Edelmetaal verkopen

Wil je edelmetaal verkopen? Maak dan gebruik van de unieke terugkoopgarantie van Goudzaken. Alle gouden en zilveren producten afkomstig van LBMA geaccrediteerde smelters kun je 24/7 online verkopen via Goudzaken Inkoop.

De biedprijs is gebaseerd op de actuele goud- en zilverprijs. Onderstaande biedprijzen gelden voor de verkoop van edelmetaal. Getoonde prijzen komen tot stand middels vaste formules.

Goudbaren
98% van de goudprijs
Zilverbaren
98% van de zilverprijs
Gouden munten
100% van de goudprijs
Zilveren munten
113% van de zilverprijs
9.9

‘Goudeerlijke zaak’

Op basis van meer dan 300 beoordelingen

Terugkoopgarantie van Goudzaken

Wanneer je goud of zilver hebt gekocht, wil je dit ten alle tijden weer kunnen verkopen. Dankzij de terugkoopgarantie van Goudzaken ben je daar verzekerd van. Je mag de bij Goudzaken gekochte gouden en zilveren munten/baren altijd weer aan Goudzaken Inkoop verkopen.

Indien de munten en baren onbeschadigd zijn ontvang je onder normale omstandigheden bovenstaande premies. Wil je producten verkopen die niet in ons assortiment voorkomen of niet afkomstig zijn van LBMA erkende producenten? Vraag dan om een passend bod op jouw edelmetaal.

Veilig edelmetaal verkopen

Zorg voor een veilige verkoop van jouw goud en zilver. Het zal je niet ontgaan zijn dat er veel opkopers van edelmetaal actief zijn. Controleer altijd vooraf biedprijzen van de partij waar je wilt verkopen. Kunnen ze daar geen uitspraak over doen? Dan doe je er naar alle waarschijnlijkheid beter aan om jouw goud en zilver elders te verkopen.

Goud is waardevol. Juist daarom verdient het de persoonlijke aandacht en tijd. Heb je vragen over de getoonde biedprijzen voor de verkoop van goud? Neem gerust contact op. Het is begrijpelijk dat je vragen hebt of persoonlijk kennis wilt maken.

Ontvang waardevolle marktupdates

Mis het niet: belangrijke koerswijzigingen en aanbiedingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De waardering van goudzaken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 377 reviews.
Your Cart