Als beste beoordeeld (NL)
Betaal contant (€9.900) of online
Kantoor in Nijkerk & Zoetermeer
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Zilveren munten verkopen

Overweeg je om jouw zilveren munten te verkopen? Goudzaken is dé plek waar je terecht kunt voor de verkoop van zilveren munten, inclusief populaire zilveren verzamelmunten. Onze deskundigheid in de inkoop van zilveren munten verzekert je van een goede prijs, die rechtstreeks gekoppeld is aan de laatste zilverkoers. Zilver verkopen doe je eenvoudig online bij Goudzaken.

Inkoop van zilveren munten door Goudzaken

Als je besluit om jouw zilveren munten te verkopen, zorgt Goudzaken voor een heldere en eenvoudige verkoopervaring. Of je nu een enkele zilveren munt wilt verkopen of een hele verzameling, we begeleiden je graag bij iedere stap. De biedprijzen voor zilveren munten zijn competitief, gegarandeerd op basis van de actuele zilverwaarde.

De verkoop van zilveren munten bij Goudzaken is niet alleen lucratief, maar ook gemakkelijk. Kies voor een veilige online verkoop of kom persoonlijk langs op één van onze locaties. Onze dienst voor de inkoop van zilveren munten zorgt ervoor dat je meteen weet waar je aan toe bent dankzij onze constant bijgewerkte online zilverkoersen, elke vijf minuten vernieuwd op werkdagen.

Zilveren munten verkopen

“Een goudeerlijke zaak”

Dit is waar wij het uiteindelijk voor doen: héél veel tevreden kopers! Zo persoonlijk, eerlijk en betrokken mogelijk. Zullen we kennismaken? We hopen op jou net zo’n positieve indruk te maken.

Milan

Top kerel! Altijd in voor een goed gesprek en weet al jou vragen te beantwoorden. Fijne manier van zakendoen en een snelle levering.

Elizabeth

Betrouwbaar en persoonlijk contact bij vragen is erg prettig! Mooi vormgeven en gedocumenteerd!

Herman

Betrouwbaar, zeer vriendelijk en aan te bevelen!

Ersin

Omdat ze klant vriendelijk zijn en bestelling snel geleverd wordt.

Bart

Hartelijk dank voor je uitstekende service en persoonlijke aanpak!

Arjan

Snelle service en goed verpakt.

Maher

Met enorm plezier zaken gedaan met Goudzaken. Kan het enorm aanbevelen voor advies en persoonlijke afhandeling van zaken.

van de Kamp

Heldere website, mooie locatie, positieve man, persoonlijke aanpak. Mijn eerste keer maar ik kom nog wel eens weer!

Jay

Topgozer! Eerlijke, spontane handelaar. Tevens altijd in voor een goed gesprek met koffie of thee. Betrouwbare plek voor je edelmetalen inkoop.

Miranda

Een fijne, betrouwbare partij waar je op discrete wijze – al dan niet periodiek – kwalitatieve goudbaren kunt kopen. Een aanrader!

Wilhelm

Vooraf goed telefonisch contact gehad. Mooie locatie waar je je bestelling kan ophalen. Ziet er allemaal netjes uit, zeker een aanrader.

Deniseh

Uitstekende service. Alle afspraken snel en correct nagekomen. Fijne en heldere communicatie. Aanrader!

Munten zilver verkopen

Ben je van plan fysiek zilver te verkopen in de vorm van troy ounce munten? Bij Goudzaken Inkoop kun je alle gangbare zilveren munten verkopen. De biedprijs weerspiegelt meer dan de actuele zilverwaarde. Hier zijn enkele voorbeelden van biedprijzen voor diverse zilveren munten, aangepast aan de zilvermarkt.

 

1/4 troy ounce zilveren munt:  €7,62


1/2 troy ounce zilveren munt:  €15,24


1 troy ounce zilveren munt:  €30,48


2 troy ounce zilveren munt:  €60,96


5 troy ounce zilveren munt:  €152,40


10 troy ounce zilveren munt:  €304,79


1 kilo zilveren munt:  €979,94


5 kilo zilveren munt:  €4.899,68

Verkoop munt zilver

Wat zijn mijn zilveren munten waard?

De zilverprijs fluctueert voortdurend, wat soms een barrière kan vormen bij het besluit om te verkopen. De inkoopprijs voor zilver is direct gekoppeld aan de huidige koersen, waardoor je verzekerd bent van een transparante en actuele biedprijs bij het verkopen van zilveren munten. De zilverprijzen worden op werkdagen elke vijf minuten bijgewerkt. Tijdens het weekend blijft de zilverprijs gelijk, vanwege de sluiting van de markten. Een verkooporder opstellen kan altijd online, 24/7.

 

Veilig zilveren munten verkopen

Veiligheid staat voorop bij de verkoop van jouw zilveren munten. De markt is divers en bevat talrijke opkopers, dus het loont om de geboden prijzen zorgvuldig te vergelijken. Indien transparantie over de biedprijs ontbreekt bij een potentiële koper, is het verstandiger om je zilver ergens anders te verkopen. Zilveren munten zijn een waardevolle investering die nauwgezette aandacht verdient.

Bij Goudzaken hechten we veel waarde aan veiligheid en helderheid tijdens het verkoopproces. Vragen over onze prijzen of hoe het verkoopproces in zijn werk gaat? We staan klaar om deze te beantwoorden. Het verkopen van zilver is een significante stap, en wij waarderen persoonlijk contact met onze klanten om elke fase inzichtelijk en zorgeloos te maken.

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 780 reviews.