Als beste beoordeeld (NL)
Betaal contant (€9.900) of online
Kantoor in Nijkerk & Zoetermeer
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Zilverbaar verkopen

Sta je op het punt om jouw zilverbaar te verkopen? Goudzaken is jouw ideale partner voor de inkoop van zilverbaren. Onze expertise in de aankoop van zilverbaren zorgt ervoor dat je een eerlijke prijs ontvangt, afgestemd op de huidige zilverprijs. Bekijk alle mogelijkheden voor zilver verkopen.

Inkoop van zilverbaren door Goudzaken

Wanneer je besluit jouw zilverbaren te verkopen, biedt Goudzaken een heldere en vlotte verkoopervaring. Ongeacht of je een enkele zilverbaar wilt verkopen of een hele collectie zilverstaven. Je ontvangt van ons een competitieve biedprijs, gebaseerd op de actuele zilverwaarde van jouw zilverbaar.

Verkopen bij Goudzaken is niet alleen winstgevend, maar ook eenvoudig. Je kunt kiezen voor een veilige online transactie of ons persoonlijk bezoeken op één van onze vestigingen. Onze inkoopservice voor zilverbaren garandeert dat je direct op de hoogte bent van de meest actuele zilverkoersen, die elke vijf minuten worden bijgewerkt gedurende de werkdagen.

Zilverbaar verkopen

“Een goudeerlijke zaak”

Dit is waar wij het uiteindelijk voor doen: héél veel tevreden kopers! Zo persoonlijk, eerlijk en betrokken mogelijk. Zullen we kennismaken? We hopen op jou net zo’n positieve indruk te maken.

Milan

Top kerel! Altijd in voor een goed gesprek en weet al jou vragen te beantwoorden. Fijne manier van zakendoen en een snelle levering.

Elizabeth

Betrouwbaar en persoonlijk contact bij vragen is erg prettig! Mooi vormgeven en gedocumenteerd!

Herman

Betrouwbaar, zeer vriendelijk en aan te bevelen!

Ersin

Omdat ze klant vriendelijk zijn en bestelling snel geleverd wordt.

Bart

Hartelijk dank voor je uitstekende service en persoonlijke aanpak!

Arjan

Snelle service en goed verpakt.

Maher

Met enorm plezier zaken gedaan met Goudzaken. Kan het enorm aanbevelen voor advies en persoonlijke afhandeling van zaken.

van de Kamp

Heldere website, mooie locatie, positieve man, persoonlijke aanpak. Mijn eerste keer maar ik kom nog wel eens weer!

Jay

Topgozer! Eerlijke, spontane handelaar. Tevens altijd in voor een goed gesprek met koffie of thee. Betrouwbare plek voor je edelmetalen inkoop.

Miranda

Een fijne, betrouwbare partij waar je op discrete wijze – al dan niet periodiek – kwalitatieve goudbaren kunt kopen. Een aanrader!

Wilhelm

Vooraf goed telefonisch contact gehad. Mooie locatie waar je je bestelling kan ophalen. Ziet er allemaal netjes uit, zeker een aanrader.

Deniseh

Uitstekende service. Alle afspraken snel en correct nagekomen. Fijne en heldere communicatie. Aanrader!

Zilverbaren verkopen

Heb je zilverbaren die je wilt omzetten in contant geld? Bij Goudzaken Inkoop kun je jouw zilverbaren eenvoudig aan ons verkopen. We bieden een eerlijke prijs, rechtstreeks gekoppeld aan de actuele zilverwaarde. Hieronder vind je een indicatie van de prijzen voor verschillende gewichten zilverbaren, die aangepast worden aan de fluctuaties in de zilvermarkt.

 

50 gram zilverbaar:  €46


100 gram zilverbaar:  €93


250 gram zilverbaar:  €232


500 gram zilverbaar:  €463


1 kilo zilverbaar:  €927


5 kilo zilverbaar:  €4.633

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw. Bij zakelijke verkoop ontvang je 21% btw bovenop de getoonde prijzen.

Zilverbaar verkopen

Wat is mijn zilverbaar waard?

De zilverprijs is continu in beweging, wat soms onzekerheid kan veroorzaken bij het besluiten te verkopen. De inkoopprijs voor jouw zilverbaar is echter direct verbonden aan de actuele marktkoersen, waardoor je verzekerd bent van een nette en actuele vergoeding. Op werkdagen worden de zilverprijzen elke vijf minuten bijgewerkt. In het weekend blijft de prijs stabiel, omdat de markten dan gesloten zijn. Je kunt altijd, 24/7, een verkooporder plaatsen via onze online inkoopomgeving.

 

Veilig een zilverbaar verkopen

Veiligheid staat voorop bij de verkoop van jouw zilverbaar. Met diverse opkopers op de markt, is het cruciaal om de geboden prijzen zorgvuldig te vergelijken. Indien een potentiële koper niet transparant is over hun biedprijs, overweeg dan jouw zilverbaar elders te verkopen. Zilverbaren zijn kostbare activa die aandacht en zorgvuldigheid vereisen.

Bij Goudzaken hechten we grote waarde aan veiligheid en transparantie gedurende het verkoopproces. Heb je vragen over onze prijzen of het verkoopproces? We staan klaar om deze te beantwoorden. Het verkopen van een zilverbaar is een belangrijke stap, en wij waarderen persoonlijk contact met onze klanten om het proces duidelijk en zorgeloos te laten verlopen.

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 779 reviews.