Als beste beoordeeld (NL)
Betaal contant (€9.900) of online
Kantoor in Nijkerk & Zoetermeer
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Kom werken bij Goudzaken

Gaat jouw hart sneller kloppen van edelmetalen, beleggen en maatschappij? Wellicht is werken bij Goudzaken dan wel perfect voor jou! Goudzaken is een leverancier van edelmetalen, voor de particuliere markt. In 2019 zijn we begonnen in Harderwijk vanuit een klein kantoor en online. We groeien sindsdien met zo’n 250% per jaar. Inmiddels bestaat ons team uit 4 gemotiveerde collega’s, hebben we een ruime vestiging in Nijkerk en sinds kort ook in Zoetermeer.

Wij houden van ons werk, zijn ambitieus en streven iedere dag naar een nóg betere klantbeleving en resultaat. En dat merken onze concurrenten in deze vrij ‘ouderwetse’ markt ook, want het lukt ons goed om steeds meer terrein van ze te winnen. Ons team is jong, wat de sfeer op-en-top maakt en de ideeën groots. We houden van leuke uitjes, borrels, etentjes, maatschappelijke of politieke discussies en dagen elkaar graag uit. Naast de handel staat persoonlijke groei voorop en zijn we graag volledig transparant naar elkaar. Korte lijnen, plezier en eerlijkheid. We hebben het allerbeste voor met de klant, én elkaar.

Goudzaken video sc
Goudzaken thumbnail

Staat jouw vacature er niet tussen?

Eimke Jansen – edelmetaalhandelaar bij Goudzaken

Staat er geen passende vacature open op deze pagina? Dan is het slim om een open sollicitatie te sturen. Zoals hierboven geschreven groeien wij enorm snel. Het kan zo zijn dat er geen vacature online staat, maar er zeker behoefte is aan jouw kwaliteiten in onze organisatie. Stuur jouw gegevens daarom naar eimke@goudzaken.nl.

We staan altijd open voor nieuw talent in ons team!

 

 

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 780 reviews.