Als beste beoordeeld (NL)
Betaal contant (€9.900) of online
Kantoor in Nijkerk & Zoetermeer
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Ontwerp-zonder-titel-20

Mijn naam is Govert, kan ik je helpen?

Neem gerust contact met ons op als je iets wil weten of ergens niet uit komt. Daarnaast ben je altijd welkom op kantoor voor een vrijblijvende taxatie.

Hoe wordt de verkoop afgehandeld?

Wanneer je besluit je gouden munten aan ons te verkopen, kun je deze op een van onze kantoorlocaties afgeven of kiezen voor een beveiligde en verzekerde verzending door Nederland. Wil je de edelmetalen opsturen? Dat kan via bijvoorbeeld PostNL of maak gebruik van de ophaal mogelijkheid door onze koerier.

Is het mogelijk om persoonlijk langs te komen voor de verkoop?

Jazeker, je bent altijd welkom op afspraak bij een van onze kantoorlocaties voor de verkoop van je gouden munten. Onze kantoren zijn de plek voor zowel het verkopen als het kopen van edelmetalen. We bieden een persoonlijke service en staan klaar om al je vragen te beantwoorden, inclusief een kopje koffie.

Hoe krijg ik betaald bij de verkoop van gouden munten?

Voor de verkoop van gouden munten kun je bij Goudzaken kiezen  voor uitbetaling via bankoverschrijving of contant. Contante uitbetaling kan tot €9.900. Uitbetaling per bankoverschrijving is tot elke verkoopwaarde mogelijk.

Nemen jullie gouden munten ook terug?

Absoluut! Bij Goudzaken profiteer je van een terugkoopgarantie voor alle gouden munten die je bij ons hebt gekocht. Je kunt jouw gouden munten gemakkelijk 24/7 online verkopen via Goudzaken Inkoop: goudzakeninkoop.nl, of maak een afspraak om langs te komen op een van onze kantoorlocaties.

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 780 reviews.