Als beste beoordeeld (NL)
Betaal contant (€9.900) of online
Kantoor in Nijkerk & Zoetermeer
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Gouden munten verkopen

Denk je eraan om jouw gouden munten te verkopen? Bij Goudzaken ben je aan het juiste adres voor de verkoop van gouden munten, inclusief het beroemde gouden tientje. Onze expertise in de inkoop van gouden munten zorgt ervoor dat je altijd een eerlijke prijs krijgt, gebaseerd op de meest actuele goudkoersen.

Inkoop van gouden munten door Goudzaken

Wanneer je besluit om jouw goud munten te verkopen, biedt Goudzaken een transparante en eenvoudige verkoopervaring. Of het nu gaat om een enkele gouden munt verkopen of een volledige collectie, wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Onze biedprijzen voor gouden munten zijn competitief, waarbij je verzekerd bent van 100% van de actuele goudwaarde voor de meeste munten, met uitzondering van bepaalde speciale uitgaven zoals het gouden tientje en oud muntgeld.

Het verkopen van gouden munten bij Goudzaken is niet alleen winstgevend, maar ook gemakkelijk. Je kunt kiezen voor een veilige online verkoop of persoonlijk langskomen op één van onze locaties. Onze inkoop gouden munten service garandeert dat je direct weet waar je aan toe bent met onze up-to-date online koersen, die elke vijf minuten worden bijgewerkt op werkdagen.

Gouden munten verkopen

“Een goudeerlijke zaak”

Dit is waar wij het uiteindelijk voor doen: héél veel tevreden kopers! Zo persoonlijk, eerlijk en betrokken mogelijk. Zullen we kennismaken? We hopen op jou net zo’n positieve indruk te maken.

Milan

Top kerel! Altijd in voor een goed gesprek en weet al jou vragen te beantwoorden. Fijne manier van zakendoen en een snelle levering.

Elizabeth

Betrouwbaar en persoonlijk contact bij vragen is erg prettig! Mooi vormgeven en gedocumenteerd!

Herman

Betrouwbaar, zeer vriendelijk en aan te bevelen!

Ersin

Omdat ze klant vriendelijk zijn en bestelling snel geleverd wordt.

Bart

Hartelijk dank voor je uitstekende service en persoonlijke aanpak!

Arjan

Snelle service en goed verpakt.

Maher

Met enorm plezier zaken gedaan met Goudzaken. Kan het enorm aanbevelen voor advies en persoonlijke afhandeling van zaken.

van de Kamp

Heldere website, mooie locatie, positieve man, persoonlijke aanpak. Mijn eerste keer maar ik kom nog wel eens weer!

Jay

Topgozer! Eerlijke, spontane handelaar. Tevens altijd in voor een goed gesprek met koffie of thee. Betrouwbare plek voor je edelmetalen inkoop.

Miranda

Een fijne, betrouwbare partij waar je op discrete wijze – al dan niet periodiek – kwalitatieve goudbaren kunt kopen. Een aanrader!

Wilhelm

Vooraf goed telefonisch contact gehad. Mooie locatie waar je je bestelling kan ophalen. Ziet er allemaal netjes uit, zeker een aanrader.

Deniseh

Uitstekende service. Alle afspraken snel en correct nagekomen. Fijne en heldere communicatie. Aanrader!

Munten goud verkopen

Wil je fysiek goud verkopen in de vorm van troy ounce munten? Via Goudzaken Inkoop kun je alle reguliere gouden munten verkopen aan Goudzaken. De biedprijs is 100% van de actuele goudwaarde (met uitzondering van het gouden tientje en oud muntgeld). Hieronder staan de biedprijzen van diverse gouden munten.

 

1 gram gouden munt: €72


1/10 troy ounce gouden munt:  €225


1/4 troy ounce gouden munt:  €562


1/2 troy ounce gouden munt:  €1.123


1 troy ounce gouden munt:  €2.246

Waarde gouden munten

Wat zijn mijn gouden munten waard?

De prijs van goud verandert continu. Dit is vaak een drempel als men wilt overgaan tot goud verkopen. De inkoopprijs voor goud is online gekoppeld aan de koersen. Hierdoor ben je verzekerd van een eerlijke en actuele biedprijs bij goudbaren of gouden munten verkopen. Op werkdagen worden de goudprijzen elke vijf minuten geactualiseerd. In het weekend staat de goudprijs vast. Dit komt omdat de markt waar de goudprijs tot stand komt dan gesloten is. Je kunt 24/7 online een verkooporder aanmaken via de online inkoop omgeving.

 

Veilig gouden munten verkopen

Bij het verkopen van jouw gouden munten is het essentieel om de veiligheid voorop te stellen. De markt kent een breed scala aan goudopkopers, waardoor het van cruciaal belang is om vooraf de aangeboden prijzen grondig te vergelijken. Indien een potentiële koper niet transparant is over hun biedprijzen, is het raadzaam verder te kijken. Gouden munten zijn immers een kostbaar bezit dat zorgvuldigheid en aandacht verdient.

Wij bij Goudzaken begrijpen het belang van veiligheid en transparantie in het verkoopproces. Daarom staan wij altijd klaar om eventuele vragen over onze prijzen of het verkoopproces te beantwoorden. Het verkopen van goud is een belangrijke beslissing, en wij waarderen het persoonlijke contact met onze klanten om elke stap duidelijk en zorgeloos te maken.

Ontwerp-zonder-titel-20

Mijn naam is Govert, kan ik je helpen?

Neem gerust contact met ons op als je iets wil weten of ergens niet uit komt. Daarnaast ben je altijd welkom op kantoor voor een vrijblijvende taxatie.

Hoe wordt de verkoop afgehandeld?

Wanneer je besluit je gouden munten aan ons te verkopen, kun je deze op een van onze kantoorlocaties afgeven of kiezen voor een beveiligde en verzekerde verzending door Nederland. Wil je de edelmetalen opsturen? Dat kan via bijvoorbeeld PostNL of maak gebruik van de ophaal mogelijkheid door onze koerier.

Is het mogelijk om persoonlijk langs te komen voor de verkoop?

Jazeker, je bent altijd welkom op afspraak bij een van onze kantoorlocaties voor de verkoop van je gouden munten. Onze kantoren zijn de plek voor zowel het verkopen als het kopen van edelmetalen. We bieden een persoonlijke service en staan klaar om al je vragen te beantwoorden, inclusief een kopje koffie.

Hoe krijg ik betaald bij de verkoop van gouden munten?

Voor de verkoop van gouden munten kun je bij Goudzaken kiezen  voor uitbetaling via bankoverschrijving of contant. Contante uitbetaling kan tot €9.900. Uitbetaling per bankoverschrijving is tot elke verkoopwaarde mogelijk.

Nemen jullie gouden munten ook terug?

Absoluut! Bij Goudzaken profiteer je van een terugkoopgarantie voor alle gouden munten die je bij ons hebt gekocht. Je kunt jouw gouden munten gemakkelijk 24/7 online verkopen via Goudzaken Inkoop: goudzakeninkoop.nl, of maak een afspraak om langs te komen op een van onze kantoorlocaties.

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 778 reviews.