Als beste beoordeeld (NL)
Betaal contant (€9.900) of online
Kantoor in Nijkerk & Zoetermeer
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Goudbaar verkopen

Sta je op het punt om jouw goudbaar te verkopen? Goudzaken staat klaar als jouw betrouwbare partner voor de inkoop van goudbaren. Onze expertise in de aankoop van goudbaren verzekert je van een eerlijke prijs, die nauwgezet is afgestemd op de actuele goudkoers. Ook kun je bij Goudzaken goud kopen.

Inkoop van goudbaren door Goudzaken

Als je besluit jouw goudbaren te verkopen, garandeert Goudzaken een transparante  verkoopervaring. Of je nu een enkele goudbaar wilt verkopen of een hele verzameling, wij begeleiden je door het gehele verkoopproces. Bij ons ontvang je een competitieve biedprijs, gebaseerd op de huidige goudwaarde voor jouw goudbaar, ongeacht het gewicht of de grootte.

Verkopen bij Goudzaken is zowel winstgevend als eenvoudig. Je hebt de optie om veilig online te verkopen of ons persoonlijk te bezoeken op één van onze locaties. Onze inkoopservice voor goudbaren zorgt ervoor dat je direct op de hoogte bent van de meest actuele goudprijs, welke elke vijf minuten wordt bijgewerkt gedurende werkdagen.

Goudbaar verkopen

“Een goudeerlijke zaak”

Dit is waar wij het uiteindelijk voor doen: héél veel tevreden kopers! Zo persoonlijk, eerlijk en betrokken mogelijk. Zullen we kennismaken? We hopen op jou net zo’n positieve indruk te maken.

Milan

Top kerel! Altijd in voor een goed gesprek en weet al jou vragen te beantwoorden. Fijne manier van zakendoen en een snelle levering.

Elizabeth

Betrouwbaar en persoonlijk contact bij vragen is erg prettig! Mooi vormgeven en gedocumenteerd!

Herman

Betrouwbaar, zeer vriendelijk en aan te bevelen!

Ersin

Omdat ze klant vriendelijk zijn en bestelling snel geleverd wordt.

Bart

Hartelijk dank voor je uitstekende service en persoonlijke aanpak!

Arjan

Snelle service en goed verpakt.

Maher

Met enorm plezier zaken gedaan met Goudzaken. Kan het enorm aanbevelen voor advies en persoonlijke afhandeling van zaken.

van de Kamp

Heldere website, mooie locatie, positieve man, persoonlijke aanpak. Mijn eerste keer maar ik kom nog wel eens weer!

Jay

Topgozer! Eerlijke, spontane handelaar. Tevens altijd in voor een goed gesprek met koffie of thee. Betrouwbare plek voor je edelmetalen inkoop.

Miranda

Een fijne, betrouwbare partij waar je op discrete wijze – al dan niet periodiek – kwalitatieve goudbaren kunt kopen. Een aanrader!

Wilhelm

Vooraf goed telefonisch contact gehad. Mooie locatie waar je je bestelling kan ophalen. Ziet er allemaal netjes uit, zeker een aanrader.

Deniseh

Uitstekende service. Alle afspraken snel en correct nagekomen. Fijne en heldere communicatie. Aanrader!

Goudbaren verkopen

Beschik je over goudbaren die je wilt omzetten in euro’s? Bij Goudzaken Inkoop kun je jouw goudbaren eenvoudig aan ons verkopen. Wij bieden een eerlijke prijs, direct gekoppeld aan de actuele goudwaarde. Hieronder vind je een indicatie van de prijzen voor verschillende gewichten goudbaren, aangepast aan de schommelingen van de goudmarkt.

 

1 gram goudbaar:  €70


2.5 gram goudbaar:  €175


5 gram goudbar:  €350


10 gram gram:  €701


20 gram goudbaar:  €1.401


31.1 gram goudbaar:  €2.179

 

50 gram goudbaar:  €3.503


100 gram goudbaar:  €7.006


250 gram goudbaar:  €17.514


500 gram goudbaar:  €35.028


1 kilo goudbaar:  €70.056

Goudbaar verkopen

Wat is mijn goudbaar waard?

De goudprijs fluctueert voortdurend, wat de beslissing om te verkopen soms kan bemoeilijken. De inkoopprijs voor jouw goudbaar is echter rechtstreeks verbonden aan de actuele marktkoers, waardoor je verzekerd bent van een eerlijke en actuele vergoeding. Op werkdagen worden de goudprijzen elke vijf minuten bijgewerkt. Tijdens het weekend blijft de prijs stabiel, omdat de markten gesloten zijn. Je kunt te allen tijde, 24/7, een verkooporder plaatsen via onze online inkoopomgeving.

 

Veilig een goudbaar verkopen

Bij het verkopen van jouw goudbaar is veiligheid essentieel. Gezien de vele opkopers op de markt, is het belangrijk om de biedprijzen zorgvuldig te vergelijken. Als een potentiële koper niet transparant is over hun biedprijs, is het aan te raden om jouw goudbaar elders te verkopen. Goudbaren zijn waardevolle bezittingen welke zorg en aandacht verdienen. Goudzaken waardeert veiligheid en transparantie tijdens het verkoopproces hoog.

Heb je vragen over onze prijzen of het verkoopproces? We zijn er om ze te beantwoorden. Het verkopen van een goudbaar is een belangrijke beslissing, en wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten om alles duidelijk en zorgeloos te laten verlopen.

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 778 reviews.