Als beste beoordeeld (NL)
Betaal contant (€9.900) of online
Kantoor in Nijkerk & Zoetermeer
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Goud verkopen Putten
Goudzaken thumbnail

Goud verkopen in Putten

Gratis en vrijblijvende taxatie

Woon je in de omgeving van Putten en wil je (oud) goud verkopen in Putten? Kom dan – op afspraak – langs bij Goudzaken voor een gratis en volledig vrijblijvende taxatie van jouw goud. Bij Goudzaken kopen we verschillende soorten goud. Zowel goudbaren, gouden munten als oud gouden sieraden zoals ringen, armbanden, oorbellen en kettingen kopen we in.

Gouden sieraden verkopen in Putten

In de omgeving van Putten is Goudzaken de partij voor het verkopen van goud. Omdat de focus volledig op in- en verkoop van edelmetaal ligt krijg je bij Goudzaken vaak een betere prijs dan bij diverse andere lokale partijen. Wil je dus goud verkopen voor de beste prijs in Putten? Kom dan langs op kantoor op slechts 15 minuten rijden vanaf het centrum in Putten. Voor gouden sieraden ontvang je 85% van de waarde van het goud. Om de waarde te bepalen kun je een gratis en volledig vrijblijvende taxatie inplannen. Tijdens deze taxatie kun je het hele proces meekijken. Na afloop ontvang je een vrijblijvend bod op het goud. Indien je besluit over te gaan tot verkoop ontvang je direct geld voor jouw gouden sieraden.

Wil je oude gouden sieraden verkopen in Putten? Goud verkopen is geen alledaagse bezigheid. Het is begrijpelijk dat je vragen hebt en meer informatie wilt inwinnen alvorens je jouw goud gaat verkopen. Je doet er goed aan om de prijzen van diverse opkopers te vergelijken voordat je ergens langs gaat voor het verkopen van goud in omgeving Putten. De biedprijzen kunnen zeer uiteenlopen. Bij Goudzaken ontvang je een bedrag gebaseerd op de actuele goudprijs. Onderstaande prijzen zijn per gram en recent.

Biedprijs 14 karaat goud: €34,92
Biedprijs 18 karaat goud: €44,77

Goud taxeren bij Goudzaken

Als je contact opneemt voor het bepalen van de waarde voor het verkopen van goud ben je welkom op kantoor in Nijkerk. Vanaf Putten ben je ongeveer 15 minuten onderweg naar Goudzaken. Juist omdat goud verkopen een bijzondere bezigheid is mag je het volledige taxatieproces meekijken. Zo werkt een gratis taxatie bij Goudzaken:

  1. Bepalen of een sieraad goud is, en hoe puur het goud is
  2. Het gewicht van het sieraad wegen
  3. Berekenen hoeveel jouw goud op dat moment waard is
  4. Direct uitbetalen per bank of contant

Maak een afspraak

085 130 91 48
info@goudzaken.nl

Bezoekadres

Ohmstraat 12B
3861 NB, Nijkerk (NL)

Kantoorbezoek uitsluitend op afspraak. Voorraad op externe beveiligde locatie.

KVK 76250024. BTW NL860561173B01. BANK NL39 INGB 0008 1684 64.

Stuur een bericht

Locatie van Goudzaken
De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 780 reviews.