Als beste beoordeeld (NL)
Betaal contant (€9.900) of online
Kantoor in Nijkerk & Zoetermeer
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Goud verkopen in Ermelo

Woon je in Ermelo en wil je (oud) goud verkopen in de omgeving van Ermelo? Kom dan – op afspraak – langs bij Goudzaken voor een gratis en volledig vrijblijvende taxatie van jouw goud. Bij Goudzaken kun je terecht met verschillende soorten goud. Zowel goudbaren, gouden munten als oud gouden sieraden zoals ringen, armbanden, oorbellen en kettingen kun je bij Goudzaken verkopen.

Al het goud wordt gerecycled tot 24 karaat goudbaren. Indien het kwalitatieve baren of munten zijn worden ze doorverkocht als belegging. Onze biedprijzen worden elke vijf minuten automatisch geüpdatet. Scroll naar beneden voor de actuele biedprijs ↓

Goud verkopen Ermelo
Goudzaken thumbnail

Biedprijs gouden sieraden verkopen

– 14 karaat goud  per gram €34,37
– 18 karaat goud per gram €44,06
– 22 karaat goud per gram €53,81

Bovenstaande prijzen zijn de biedprijzen per gram goud. Na de taxatie is dit daadwerkelijk de biedprijs die je ontvangt voor jouw gouden sieraden. Benieuwd naar de werkwijze? Scroll door voor de werkwijze ↓

Goud verkopen in Ermelo

Werkwijze taxatie gouden sieraden

Op afspraak ben je welkom op het kantoor in Nijkerk, dicht in de buurt van Ermelo. Bij de taxatie van sieraden gaan wij gezamenlijk aan tafel. Je kunt het volledige taxatieproces meekijken. Met een apparaat controleren wij het karaat gehalte van jouw sieraden. De meeste sieraden zijn 14 karaat geelgoud. Zodra het karaat gehalte bekend is wordt het sieraad gewogen. Dit gewicht wordt maal de actuele biedprijs gedaan.

Hieruit komt de prijs die wij bij Goudzaken bieden voor jouw gouden sieraden. Je kiest op dat moment zelf of je het wilt verkopen. Wil je op dat moment niet verkopen? Geen enkel probleem. Het is jouw goud en jij bepaalt zelf wanneer je dit wilt verkopen. Als je wilt overgaan tot verkoop krijg je direct uitbetaald.

Gouden sieraden verkopen in Ermelo

In de omgeving van Harderwijk is Goudzaken de partij voor het verkopen van goud. Omdat de focus volledig op in- en verkoop van edelmetaal ligt krijg je bij Goudzaken vaak een betere prijs dan bij diverse andere opkopers. Wil je dus goud verkopen in Ermelo? Kom dan langs op kantoor direct grenzend aan Ermelo. Voor gouden sieraden ontvang je 85% van de waarde van het goud. Om de waarde te bepalen kun je een gratis en volledig vrijblijvende taxatie inplannen. Tijdens deze taxatie kun je meekijken. Na afloop ontvang je een vrijblijvend bod op het goud. Indien je besluit over te gaan tot verkoop ontvang je direct geld voor jouw gouden sieraden.

Wil je oude gouden sieraden verkopen in Ermelo? Goud verkopen is geen alledaagse bezigheid. Het is begrijpelijk dat je vragen hebt en meer informatie wilt inwinnen alvorens je jouw goud gaat verkopen. Je doet er goed aan om de prijzen van diverse opkopers te vergelijken voordat je ergens langs gaat voor het verkopen van goud in omgeving Ermelo. De biedprijzen kunnen zeer uiteenlopen. Bij Goudzaken ontvang je een bedrag gebaseerd op de actuele goudprijs.

9.8

‘Goudeerlijke zaak’

Op basis van meer dan 300 beoordelingen

Veilig goud verkopen Ermelo

Zorg voor een veilige verkoop van jouw goud. Het zal je niet ontgaan zijn dat er veel opkopers van goud actief zijn. Controleer altijd vooraf biedprijzen van de partij waar je goud wilt verkopen. Kunnen ze daar geen uitspraak over doen? Dan doe je er naar alle waarschijnlijkheid beter aan om jouw goud elders te verkopen.

Goud is waardevol. Juist daarom verdient het de persoonlijke aandacht en tijd. Heb je vragen over de getoonde biedprijzen voor de verkoop van goud in Ermelo? Neem gerust contact op. Het is begrijpelijk dat je vragen hebt of persoonlijk kennis wilt maken.

Maak een afspraak

085 130 91 48
info@goudzaken.nl

Bezoekadres (op afspraak)

Ohmstraat 12B
3861 NB, Nijkerk (NL)

Kantoorbezoek uitsluitend op afspraak. Voorraad op externe beveiligde locatie.

KVK 76250024. BTW NL860561173B01. BANK NL39 INGB 0008 1684 64.

Stuur een bericht

Locatie van Goudzaken
De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 815 reviews.