Goud verkopen in Nunspeet

Goud verkopen in Nunspeet

Gratis en vrijblijvende taxatie

Woon je in de omgeving van Nunspeet en wil je (oud) goud verkopen in Nunspeet? Kom dan – op afspraak – langs bij Goudzaken voor een gratis en volledig vrijblijvende taxatie van jouw goud. Bij Goudzaken kopen we verschillende soorten goud. Zowel goudbaren, gouden munten als oud gouden sieraden zoals ringen, armbanden, oorbellen en kettingen kopen we in.

Gouden sieraden verkopen in Nunspeet

In de omgeving van Nunspeet is Goudzaken de partij voor het verkopen van goud. Omdat de focus volledig op in- en verkoop van edelmetaal ligt krijg je bij Goudzaken vaak een betere prijs dan bij diverse andere opkopers. Wil je dus goud verkopen in Nunspeet? Kom dan langs op kantoor direct grenzend aan Nunspeet. Voor gouden sieraden ontvang je 85% van de waarde van het goud. Om de waarde te bepalen kun je een gratis en volledig vrijblijvende taxatie inplannen. Tijdens deze taxatie kun je meekijken. Na afloop ontvang je een vrijblijvend bod op het goud. Indien je besluit over te gaan tot verkoop ontvang je direct geld voor jouw gouden sieraden.

Wil je oude gouden sieraden verkopen in Nunspeet? Goud verkopen is geen alledaagse bezigheid. Het is begrijpelijk dat je vragen hebt en meer informatie wilt inwinnen alvorens je jouw goud gaat verkopen. Je doet er goed aan om de prijzen van diverse opkopers te vergelijken voordat je ergens langs gaat voor het verkopen van goud in omgeving Nunspeet. De biedprijzen kunnen zeer uiteenlopen. Bij Goudzaken ontvang je een bedrag gebaseerd op de actuele goudprijs. Onderstaande prijzen zijn per gram en voor het laatst geüpdatet op 14-06-2021.

14 karaat
€24,80
18 karaat
€31,90

Goud taxeren bij Goudzaken

Als je contact opneemt voor een taxatie van jouw goud ben je welkom op kantoor in Harderwijk, direct naast Nunspeet. Juist omdat goud verkopen een bijzondere bezigheid is mag je het volledige taxatieproces meekijken. Zo werkt een gratis taxatie bij Goudzaken:

  1. Bepalen of een sieraad goud is, en hoe puur het goud is
  2. Het gewicht van het sieraad wegen
  3. Berekenen hoeveel jouw goud op dat moment waard is
  4. Direct uitbetalen per bank of contant

Maak een afspraak

085 130 91 48
info@goudzaken.nl

Bezoekadres

Goede Reede 1
3845 MD, Harderwijk (NL)

Kantoorbezoek uitsluitend op afspraak. Voorraad op externe beveiligde locatie.

KVK 76250024. BTW NL860561173B01. BANK NL39 INGB 0008 1684 64.

Stuur een bericht

Locatie van Goudzaken

Ontvang waardevolle marktupdates

Mis het niet: belangrijke koerswijzigingen en aanbiedingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Your Cart