Als beste beoordeeld (NL)
Betaal contant (€9.900) of online
Kantoor in Nijkerk & Zoetermeer
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Zilveren verzamelmunten: waarom is dat interessant?

Sinds kort hebben we bij Goudzaken een flinke collectie met zilveren verzamelmunten toegevoegd aan ons assortiment. Zilveren beleggingsmunten zijn doorgaans de beste koop. Wil je meer spreiden en ben je liefhebber van mooie munten? Dan kan het ook erg interessant en leuk zijn om speciale zilveren verzamelmunten te kopen.

Wat zijn verzamelmunten?

Zilveren verzamelmunten zijn net als beleggingsmunten een een tastbare weerspiegeling van de zilverwaarde. In tegenstelling tot beleggingsmunten worden verzamelmunten uitgegeven in een beperkte oplage, met een opdruk waar liefhebbers voor zijn. Dit zorgt ervoor dat een verzamelmunt een hogere prijs heeft dan een beleggingsmunt. Daarnaast is het door deze beperkte oplage mogelijk dat de waarde en de zeldzaamheid van de munt in de toekomst zal stijgen. Zilveren verzamelmunten combineren zilver, zeldzaamheid en mooie ontwerpen. Vaak zijn deze ontwerpen uniek en gebaseerd op een historisch of cultureel thema.

Veel zilveren verzamelmunten komen in de gewichtseenheden van 1 troy ounce of 1 kilo. Bekende exemplaren zijn de zilveren Australian Koala, Kookaburra of Bitcoin munten.

Panthera Tigris 1 troy ounce zilveren munt 2021 voorkant

Waarom zilveren verzamelmunten?

Zilveren verzamelmunten zijn interessant voor mensen die veel waarde hechten aan een thema of ontwerp van de munt. Als belegging is de verzamelmunt niet de beste koop. Wanneer je wilt beleggen in zilveren munten, zijn onze zogeheten beleggingsmunten de beste koop. Dit komt omdat deze munten ten opzichte van de zilverprijs het scherpst geprijsd zijn.

Naast dat zilveren verzamelmunten interessant zijn voor liefhebbers of mensen die op zoek zijn naar

spreiding kan het ook een goede investering zijn. Vaak worden zilveren verzamelmunten geslagen in een beperkte oplage. Dit kan ervoor zorgen dat de vraag en dus de prijs op termijn snel stijgt omdat de munt gewild wordt bij verzamelaars. Het nadeel hiervan is wel dat je de juiste persoon moet vinden voor het waarderen van de waarde van de verzamelmunt.

Onze aanbevelingen

Ontwerp-zonder-titel-14

Mijn naam is Pieter, ik help je graag!

Kom je er even niet uit? Ik beantwoord al je vragen en sta voor je klaar met persoonlijk advies. Daarnaast ben je altijd welkom op kantoor voor een vrijblijvende kennismaking.

Kopen jullie het goud en zilver ook terug?

Ja, altijd! Wij geven je een terugkoopgarantie op alle producten die je bij Goudzaken koopt. Verkopen doe je eenvoudig 24/7 online via Goudzaken Inkoop: goudzakeninkoop.nl of op afspraak op één van onze kantoorlocaties.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij Goudzaken kun je contant, via iDEAL / bankcontact of per bankoverschrijving betalen. Contant betalen kan tot maximaal €9.900 per maand (dit kan eventueel ook anoniem). Aankopen boven de €50.000 worden altijd per bankoverschrijving betaald i.v.m. de limiet van iDEAL.

Kan ik langskomen op kantoor?

Zeker! Je bent op afspraak van harte welkom op één van onze kantoorlocaties. Je kan bij ons op kantoor terecht voor het kopen of verkopen van edelmetalen (let op: voorraad op externe beveiligde locatie). Maar ook voor een eerste kennismaking zetten we de koffie graag klaar.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Je kan jouw bestelling ophalen op één van onze kantoorlocaties of thuis laten bezorgen. Wij verzenden jouw producten volledig verzekerd en discreet verpakt door heel Europa, tot €500.000 per bestelling. Liever niet thuis laten bezorgen? Kies eenvoudig voor een pakketpunt in de buurt.

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 856 reviews.