Als beste beoordeeld (NL)
Betaal contant (€9.900) of online
Kantoor in Nijkerk & Zoetermeer
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Credit Suisse: producent van goudbaren

Credit Suisse is een van de meest gevestigde en gerespecteerde munthuizen en financiële instellingen ter wereld. Hun gecombineerde financiële ervaring en expertise maken Credit Suisse een waardevolle aanwinst voor zakelijke, institutionele en overheidsorganisaties. Ze bedienen daarnaast ook vermogende particulieren in hun thuisland Zwitserland en wereldwijd via diverse distributeur van goud.

De oprichting van Credit Suisse

Sinds de oprichting in 1856 is het concern enorm gegroeid tot ruim 45.800 medewerkers. Het heeft vestigingen in meer dan 50 landen, waaronder 22 boekingscentra. Het biedt een scala aan financiële producten en diensten en heeft een rating van Moody’s A1, Standard & Poor’s en Fitch Ratings.

Credit Suisse drijft handel over de hele wereld heeft. De financiële instelling heeft locaties in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Amerika en de Azië-Pacific. Deze wereldwijde dekking helpt de organisatie zich aan te passen aan veranderende markten en fluctuerende klantbehoeften.

Credit Suisse goud

Credit Suisse producten

Producten van Credit Suisse worden over de hele wereld gewaardeerd vanwege hun geschiedenis, schoonheid en waarde op de lange termijn. Als je een investering overweegt: deze goudbaren bevatten .9999 fijn goud en zijn verkrijgbaar in maten van 1 gram tot 10 oz. Ze bieden ook platinarepen van 1 gram tot 10 oz, en palladiumrepen van 1 oz of 10 oz.

Hoewel het ontwerp van het Vrijheidsbeeld het populairst is, wordt elke reep met een Credit Suisse-stempel gewaardeerd vanwege zijn connectie met de historische financiële instelling en zijn waarde als investering in edelmetaal.

Oorsprong en invloed van Credit Suisse

In 1856 hielp de politicus, zakelijk leider en technologiepionier Alfred Escher bij de oprichting van Credit Suisse om de aanleg van het Zwitserse spoorwegsysteem te stimuleren en aanvullende industrialisatie in Zwitserland te stimuleren. Toen het oorspronkelijke project eenmaal voltooid was, ging de bank verder dan die oorspronkelijke ambities en hielp ze bij de opbouw van het spoorwegsysteem in heel Europa om te voorkomen dat het land het slachtoffer zou worden van economisch en cultureel isolement. Tegenwoordig staat Zwitserland bekend als het ‘land van de spoorwegen’, met een netwerk van sporen dat zich over ruim 8.000 kilometer door het hele land uitstrekt.

Credit Suisse ontwikkelde zich tot een internationaal gerespecteerde bank en smelter. Zoals veel bedrijven en banken is een groot deel van de groei van Credit Suisse deels organisch, maar ook grotendeels te danken aan de fusie en overname van andere bedrijven. Dit alles zou ongetwijfeld niet mogelijk zijn geweest zonder de oprichter van de financiële instelling.

Onze aanbevelingen

Ontwerp-zonder-titel-14

Mijn naam is Pieter, ik help je graag!

Kom je er even niet uit? Ik beantwoord al je vragen en sta voor je klaar met persoonlijk advies. Daarnaast ben je altijd welkom op kantoor voor een vrijblijvende kennismaking.

Kopen jullie het goud en zilver ook terug?

Ja, altijd! Wij geven je een terugkoopgarantie op alle producten die je bij Goudzaken koopt. Verkopen doe je eenvoudig 24/7 online via Goudzaken Inkoop: goudzakeninkoop.nl of op afspraak op één van onze kantoorlocaties.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij Goudzaken kun je contant, via iDEAL / bankcontact of per bankoverschrijving betalen. Contant betalen kan tot maximaal €9.900 per maand (dit kan eventueel ook anoniem). Aankopen boven de €50.000 worden altijd per bankoverschrijving betaald i.v.m. de limiet van iDEAL.

Kan ik langskomen op kantoor?

Zeker! Je bent op afspraak van harte welkom op één van onze kantoorlocaties. Je kan bij ons op kantoor terecht voor het kopen of verkopen van edelmetalen (let op: voorraad op externe beveiligde locatie). Maar ook voor een eerste kennismaking zetten we de koffie graag klaar.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Je kan jouw bestelling ophalen op één van onze kantoorlocaties of thuis laten bezorgen. Wij verzenden jouw producten volledig verzekerd en discreet verpakt door heel Europa, tot €500.000 per bestelling. Liever niet thuis laten bezorgen? Kies eenvoudig voor een pakketpunt in de buurt.

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 843 reviews.