Waar kan je fysiek zilver kopen?

Naast het kopen van goud, kun je eveneens bij Goudzaken terecht voor fysiek zilver. Ook voor de aanschaf van fysiek zilver kun je inmiddels bij de meeste banken niet meer terecht. Daarom zijn er diverse partijen die dit aanbieden voor de zakelijke en particuliere beleggers. Houd bij de aanschaf van fysiek zilver rekening met btw.

Publicatiedatum: 3 april 2021

Disclaimer: de informatie op deze pagina mag niet worden gezien als individueel beleggingsadvies.

Waar kun je zilveren munten kopen?

Als particulier koop je zilver het goedkoopst als je kiest voor de bekende beleggingsmunten:

Zilverbaren kopen

Over zilverbaren betaal je 21% btw. Zilverbaren zijn bij uitstek geschikt voor zakelijke beleggers. De kleinste zilverbaren uit het assortiment zijn geslagen plaatjes zilver van 50 en 100 gram. Deze kleine zilver plaatjes zijn net als de goudbaren 250 en 500 gram redelijk ver verwijderd van de zilverprijs. 

Wil je goedkoop zilverbaren kopen? Dan doe je er verstandig aan om zilverbaren 1000 gram, 5000 gram of zelfs de 15000 gram zilverbaren te kopen. De kilobaren zilver zijn zeer goed verhandelbaar en worden het meest ge- en verkocht. De grotere zilverbaren zijn wat minder goed verhandelbaar, maar prijstechnisch de beste keus.

Eerste keer fysiek goud of zilver kopen?

Ben je voornemens voor de eerste keer fysiek goud of zilver te kopen en heb je nog twijfels of vragen? Neem gerust contact op. Goud en zilver kopen is doorgaans geen dagelijkse bezigheid. Het is logisch dat je vragen hebt.

Meer kennis voor jou

Ontvang waardevolle marktupdates

Mis het niet: belangrijke koerswijzigingen en aanbiedingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De waardering van goudzaken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 510 reviews.
Your Cart