Goede Reede 1
3845 MD, Harderwijk
Nederland

085 130 91 48
info@goudzaken.nl

Passie voor fysiek

Goudzaken

Eimke Jansen – Edelmetaalhandelaar bij Goudzaken

Beleggingsgoud en -zilver, dat was mij volledig onbekend. In het voorjaar van 2019 kwam ik in contact met een aanbieder van fysiek edelmetaal. Bij kantoorbezoek werd mij een 50 gram goudbaar aangereikt. Het was dat moment dat ik een grote glimlach kreeg. Daar ontstond het gevoel. De passie voor fysiek.

De combinatie van het gewicht, omvang en waarde maakte dat dit goudgele blokje een natuurlijke aantrekkingskracht genereerde. Zoals het al ruim 5000 jaar bij ons mensen doet. Sinds 2019 verhandel ik baren en munten van LBMA erkende smelters. Je kunt op ieder moment voor actuele prijzen kopen en verkopen (Terugkoopgarantie) bij Goudzaken. Kies voor discreet en volledig verzekerd transport of kom op afspraak langs op kantoor bij Goudzaken.

Ik ken mijn afnemers, en mijn afnemers kennen mij. Ik heb ze veelal de hand geschud, in de ogen gekeken en persoonlijk gesproken. Ik neem de tijd voor vragen zodat ik zeker weet dat alles duidelijk is.

Dat is zaken doen met een goed gevoel.

9.9

‘Goudeerlijke zaak’

Op basis van meer dan 100 beoordelingen

Mijn persoonlijke voorkeur

De zilveren Britannia munt heeft niet alleen de beste prijs voor particuliere zilver kopers, maar naar mijn mening ook het meest verfijnde ontwerp. Uiteraard kan het Nederlandse gouden tientje niet ontbreken. Naast de scherpe prijs per gram, is vooral de historie van ons geld wat deze munt siert. Tot slot de troy ounce goudbaar. Deze 31.1 gram pure goudbaar van Umicore wordt veruit het meest verhandeld. Hij is betaalbaar, scherp in prijs en komt in LBMA certificaat.

Jouw vermogensverzekering

Weet je het nog? In 2019 vertelden de banken dat de lage rente nooit negatief zou worden. Enfin, inmiddels weten wij beter. Met een rente gelijk aan 0, of zelfs negatief, kost geld sparen bij de bank geld. Sinds de loskoppeling van de goudstandaard (1971) zorgt continue geldcreatie voor een waardevermindering van jouw euro’s. Volgens het CBS halveert jouw spaargeld iedere 20 jaar in waarde. Daar heb je toch niet voor gewerkt?

De eeuwenoude vermogensverzekering

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd waarom de centrale bank van Nederland 600 ton goud als reserve aanhoudt? Bankier JP Morgan zei in 1912 al het volgende hierover: ‘Gold is money, everything else is debt‘. De waarde van goud steeg sinds 2006 gemiddeld met 9% per jaar. Om hiervan te profiteren hoef je geen superbelegger te zijn. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is starten.

Ontvang waardevolle marktupdates

Mis het niet: belangrijke koerswijzigingen en aanbiedingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.