Als beste beoordeeld (NL)
Betaal contant (€9.900) of online
Kantoor in Nijkerk & Zoetermeer
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

De huidige prijs van 1 kilo goud bij Goudzaken

Investeren in goud is een tijdloze keuze voor hen die streven naar zowel stabiliteit als groei in hun investeringsportfolio. Bij Goudzaken begrijpen we het belang van transparantie en betrouwbaarheid, vooral als het gaat om investeringen in edelmetalen zoals goud. De waarde van één kilo goud is afhankelijk van een veelvoud aan factoren die samen de dagelijkse marktwaarde bepalen. Hieronder verkennen we hoe de goudprijs wordt vastgesteld en wat dit betekent voor jou als investeerder.

 

Goudkoers grafiek

Hoe wordt de goudprijs bepaald?

De goudprijs fluctueert continu en wordt beïnvloed door een samenspel van vraag en aanbod op de wereldmarkt. Decennialang werd de goudprijs vastgesteld door een select aantal handelaars in Londen, die tweemaal daags samenkwamen voor de zogenaamde London AM en PM fixes. Hoewel deze methode een belangrijke indicatie biedt, is het met de opkomst van technologie mogelijk geworden om een meer directe en transparante manier van prijsbepaling te hanteren via online markten zoals de COMEX in Chicago en The London Bullion Market Association.

 

Actuele koerswaarde van één kilo goud

Dit is momenteel de waarde van 1 kil goud €71.486.

Bij Goudzaken wordt de prijs van één kilo goud constant bijgewerkt om overeen te komen met de actuele marktkoersen. Deze koers is een reflectie van wereldwijde economische indicatoren, valutaschommelingen, en de algehele vraag naar goud. Wij zorgen ervoor dat onze klanten toegang hebben tot de meest recente en competitieve prijzen, zodat zij de beste beslissingen kunnen nemen voor hun investeringen.

prijs van een kilo goud

“Like Liberty, gold never stays where it is undervalued.”

John S. Morrill

Historicus

Goudprijs voor munten en staven

 

Goudprijs voor numismatische munten

Bijzondere aandacht verdient de prijsbepaling van numismatische munten, waarbij historisch belang, zeldzaamheid, en kwaliteit een cruciale rol spelen. Deze factoren kunnen de prijs van dergelijke munten aanzienlijk doen verschillen van hun gewicht in puur goud. Goudzaken biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment van numismatische munten, waardoor investeerders unieke stukken kunnen toevoegen aan hun collectie.

1 kg goud prijs

Jouw investering in goud

Bij Goudzaken streven we ernaar om onze klanten een helder inzicht te geven in de dynamische wereld van goudinvesteringen. Of je nu geïnteresseerd bent in het kopen van één kilo goud, gouden munten, of zeldzame numismatische stukken, ons doel is om een platform te bieden waar veiligheid, vertrouwen, en deskundigheid voorop staan.

Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het maken van de juiste keuze tot aan de veilige opslag van je waardevolle investering. Ontdek de mogelijkheden en actuele prijzen voor het investeren in één kilo goud via Goudzaken, waar we de kunst van het goud investeren met zorg en professionaliteit benaderen.

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 778 reviews.