Als beste beoordeeld (NL)
Betaal contant (€9.900) of online
Kantoor in Nijkerk & Zoetermeer
Terugkoop garantie

9,9 Op basis van meer dan 700 beoordelingen

Stappenplan: goud aankopen met crypto

Goud aankopen met cryptocurrency is wat minder gebruikelijk. Daarom hebben wij een stappenplan voor het kopen van goud of zilver met crypto. Met ons stappenplan kun je stap voor stap jouw betaling met Bitcoin, Ethereum of één van de overige cryptocurrencies voldoen.

Heb je na het lezen van ons stappenplan betalen met crypto toch nog hulp nodig? Neem dan contact op. Wij helpen je graag goed op weg.

Stap 1: weet wat je wilt kopen

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je weet welke producten je wilt kopen. Voeg de gewenste producent toe aan je winkelwagen. Je kunt tot €50.000 per dag goud of zilver kopen met cryptocurrencies.

Wil je een grotere aankoop doen of heb je advies nodig over de producten? Neem gerust contact met ons op.

Stap 2: maak een BitPay ID aan

Voor betalingen in crypto werken wij samen met BitPay. Om veilig goud te kopen met crypto maak je eerst een Bitpay ID aan. Dit kan via deze link. Hier dien jij jezelf te verifiëren middels een geldig legitimatiebewijs. Het is belangrijk om dit te doen voordat je jouw bestelling plaatst. Transacties via BitPay mogen namelijk niet langer dan 15 minuten duren. Het aanmaken van een BitPay ID kost enkele minuten. Zodra je het BitPay ID hebt aangemaakt en deze is geverifieerd, kun je verder met stap 3.

Stap 3: zorg dat je een wallet hebt

Voordat je een bestelling wilt plaatsen is het belangrijk dat je een geldige wallet hebt. Wij accepteren betalingen van 90+ wallets, waaronder:

 • Bitpay
 • Coinbase
 • Blockchain.com
 • Metamask
 • Kraken
 • Exodus
 • Trust Wallet

We raden je aan om gebruik te maken van de BitPay Wallet. Omdat BitPay tevens onze betalingsprovider is ben je zeker van een soepel verloop van de transactie. Als je net een BitPay ID hebt aangemaakt kun je eenvoudig een BitPay wallet aanmaken. Zodra je de wallet hebt aangemaakt kun je er vrijwel meteen mee betalen. Als je een aankoop wilt doen is het van belang dat je deze hebt gevuld met de crypto die je hiervoor wilt gebruiken.

Stap 4: selecteer BitPay als betaalmethode

Plaats je bestelling bij Goudzaken en selecteer bij het afrekenen de betaalmethode BitPay. Deze staat naast onze overige betaalmethode’s. Plaats de bestelling door op de oranje knop met de tekst Bestelling plaatsen en betalen te klikken. Zodra je dit hebt gedaan wordt je automatisch doorgestuurd naar de betaalomgeving van BitPay.

Stap 5: rond de transactie af

Log in bij BitPay. Zodra je bent ingelogd selecteer je de wallet waarmee je de betaling wilt voldoen. Indien je kiest voor ‘WalletConnect’ krijg je een QR code die je kunt scannen om de betaling te voldoen. Nadat je de wallet hebt geselecteerd, kun je ook de cryptomunt selecteren waarmee je wilt betalen. Je kunt onder andere betalen met onderstaande cryptovaluta:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • Shiba Inu
 • Diverse USD stablecoins

Onze aanbevelingen

Ontwerp-zonder-titel-14

Mijn naam is Pieter, ik help je graag!

Kom je er even niet uit? Ik beantwoord al je vragen en sta voor je klaar met persoonlijk advies. Daarnaast ben je altijd welkom op kantoor voor een vrijblijvende kennismaking.

Kopen jullie het goud en zilver ook terug?

Ja, altijd! Wij geven je een terugkoopgarantie op alle producten die je bij Goudzaken koopt. Verkopen doe je eenvoudig 24/7 online via Goudzaken Inkoop: goudzakeninkoop.nl of op afspraak op één van onze kantoorlocaties.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij Goudzaken kun je contant, via iDEAL / bankcontact of per bankoverschrijving betalen. Contant betalen kan tot maximaal €9.900 per maand (dit kan eventueel ook anoniem). Aankopen boven de €50.000 worden altijd per bankoverschrijving betaald i.v.m. de limiet van iDEAL.

Kan ik langskomen op kantoor?

Zeker! Je bent op afspraak van harte welkom op één van onze kantoorlocaties. Je kan bij ons op kantoor terecht voor het kopen of verkopen van edelmetalen (let op: voorraad op externe beveiligde locatie). Maar ook voor een eerste kennismaking zetten we de koffie graag klaar.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Je kan jouw bestelling ophalen op één van onze kantoorlocaties of thuis laten bezorgen. Wij verzenden jouw producten volledig verzekerd en discreet verpakt door heel Europa, tot €500.000 per bestelling. Liever niet thuis laten bezorgen? Kies eenvoudig voor een pakketpunt in de buurt.

De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 843 reviews.