Kopersbescherming tot €20.000

Wil je goud, zilver of platina kopen bij Goudzaken? Wij leveren al onze bestellingen volledig verzekerd. Wil je jouw bestelling daarnaast ook onafhankelijk verzekeren? Kies dan voor de volledig onafhankelijke kopersbescherming van Trusted Shops. Door de Kopersbescherming Plus zijn al jouw bestelling onafhankelijk verzekerd via Trusted Shops tot €20.000 per bestelling.

Kopersbescherming tot €100
GRATIS
Kopersbescherming tot €20.000
€9,90
Kopersbescherming trusted shops

Dit is de kopersbescherming

Uiteraard doen wij van Goudzaken er alles aan om jouw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Mocht het zo zijn dat je los van onze verzekerde levering alsnog een onafhankelijke kopersbescherming wilt activeren? Dan kan dat met de Kopersbescherming Plus.

Trusted Shops doet er alles aan om online shoppen zo veilig mogelijk te maken. Iedere webshop met het Trusted Shops keurmerk is grondig gescreend. Zo weet je zeker dat webshops met dit keurmerk betrouwbare aanbieders zijn. Dankzij deze grondige screening ben jij als afnemer verzekerd van een goede afhandeling. Mocht er desondanks toch een probleem ontstaan, dan weet je dat jouw geld veilig is dankzij de unieke kopersbescherming. Door deze kopersbescherming ontvang je het volledig aankoopbedrag terug zodra een webshop in gebreke blijft.

9.8

‘Goudeerlijke zaak’

Op basis van meer dan 300 beoordelingen

Dit verzekert de kopersbescherming

De kopersbescherming biedt complete bescherming van al je online aankopen bij gecertificeerde winkels. Hiermee ben je als koper beschermd tegen verlies van betaling. In de volgende gevallen kun je er zonder meer op vertrouwen dat je aankoop verzekerd is:

1. Je bestelling is niet aangekomen
Het pakket is kwijtgeraakt tijdens de verzending, afgegeven aan de verkeerde persoon of ergens achtergelaten zonder jouw toestemming.

2. Je hebt geen terugbetaling ontvangen
Je hebt je bestelling geannuleerd en het product teruggestuurd, maar de webshop heeft het aankoopbedrag niet terugbetaald.

3. De webshop is failliet
De webshop heeft na je bestelling faillissement aangevraagd of is door andere redenen niet langer te bereiken en je hebt geen producten of terugbetaling ontvangen.

Zo gebruik je de kopersbescherming

Na elke bestelling die je plaatst via de webshop van Goudzaken kun je besluiten of je de aankoop gratis wilt verzekeren met Kopersbescherming Basic, of voor slechts €9,90 per jaar de Kopersbescherming Plus wilt gebruiken, zodat automatisch al je aankopen zijn verzekerd tot €20.000 per bestelling.

Als je nog geen geregistreerde gebruiker van Trusted Shops bent, kun je zelf op de bedankpagina na het plaatsen van de bestelling beslissen of je je aankopen wilt verzekeren tot een bedrag van €20.000. Ook zonder de kopersbescherming worden jouw aankopen volledig verzekerd geleverd.

Ontvang waardevolle marktupdates

Mis het niet: belangrijke koerswijzigingen en aanbiedingen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De waardering van goudzaken.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 599 reviews.
Your Cart